Wat kost Google Adwords?

Start vergelijken
  1. Home
  2. Online marketing
  3. AdWords kosten; hoe zit het nou precies?
  3 mins leestijd

  Prijzen vergelijken van verschillende bureau’s? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes.

   

  Vergelijk online marketing bureaus

   

  Ben je op zoek naar een manier om jouw website beter vindbaar te maken voor potentiële klanten? Google Adwords vormt hierbij een uitstekend instrument om gemakkelijk te adverteren bij de populairste zoekmachine. Maar liefst 90 procent van de gebruikers hanteert Google bij een eenvoudige zoekopdracht.

  Wat zijn echter de gemiddelde kosten bij een Google Adwords investering? Hoe zijn deze Google adverteren kosten opgebouwd? En is het verstandig om de marketing via Google Adwords zelf te doen of om het uit te besteden aan een Google Adwords Expert? Lees in dit artikel verder over de kosten voor Google Adwords.

  Hoe zijn de SEA kosten opgebouwd?

  Als je op een goede manier marketing voor je onderneming wilt voeren, is het belangrijk om te investeren. Hoeveel is echter noodzakelijk? Bij Google Adwords is dit volledig aan de adverteerder. In de ideale situatie betaal je het liefst zo min mogelijk voor een zo hoog mogelijk rendement. Wie gebruik maakt van Adwords zal merken dat het programma zich hier goed voor leent. Je bepaalt namelijk zelf het budget.

  Bij Google Adwords stel je bijvoorbeeld een dagbudget in. Hierdoor zorgen ze ervoor dat je, binnen een termijn van 30 dagen, nooit meer dan 30 maal het tarief van je dagbudget betaalt. Welk dagbudget je hanteert, is volledig aan jou. De gemiddelde kosten voor Google Adwords variëren dan ook van € 10,- tot € 1000,- per dag. Bij het vaststellen van je SEA kosten houd je onder andere rekening met de volgende punten:

  De grootte van je campagne. Heb je een gigantisch of een klein assortiment? Met juist veel of weinig producten?

  De concurrentie. Heb je veel concurrerende bedrijven in jouw branche?

  De grootte van je verzorgingsgebied. Richt je je alleen op Nederland of op de hele wereld? Of is je verzorgingsgebied een bepaalde stad of provincie?

  Ben je een grote of kleine speler op de markt?

  De financiële mogelijkheden van je onderneming. Hoeveel geld kun je besteden aan Google Adwords kosten en hoe belangrijk is marketing voor jouw bedrijf?

  Het doel van je campagne bij Adwords. Wil je meer naamsbekendheid, meer producten verkopen, meer inschrijvingen voor de nieuwsbrief of wil je dat mensen een bepaald filmpje op je website bekijken?

  Hoe je Google Adwords inzet, hangt af van wat je wil met de campagnes. Wie over weinig budget beschikt, maar een groot assortiment aan producten heeft, kan bijvoorbeeld beginnen met een campagne gericht op de producten met de meeste marges.

  Samenwerken met een Google Adwords Specialist

  Google Adwords Kosten beheren neemt veel tijd in beslag. Daarnaast beschikken veel ondernemers niet over de benodigde kennis om het kanaal optimaal te benutten. Zo blijven goede resultaten achter. Dit is zonde, aangezien Adwords als een zeer waardevol instrument kan worden ingezet voor je bedrijf. Het vormt een absolute toevoeging op je online marketing activiteiten.

  Ben je zelf niet een specialist in Google Adwords of besteed je je tijd liever in de kerntaken van je bedrijf? Schakel dan een Google Adwords Specialist in. Een Google Adwords specialist verzorgt het gehele proces van de bouw, tot het beheer en de optimalisatie van de campagne in Adwords. Door actief met je te sparren en je volledig bij het proces op de hoogte te houden, beschik je altijd over grip op je campagne.

  Ontdek de gemiddelde kosten Google AdWords uit jouw regio

  Het is vaak vrij ingewikkeld om de perfecte specialist in Google Adwords in jouw omgeving te vinden. De website Offerte.nl biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Geef jouw persoonlijke voorkeuren en gegevens door via de website. Offerte.nl gaat daarna voor jou aan de slag om de meest geschikte specialisten in Google Adwords te selecteren.

  Zij sturen je een vrijblijvende offerte met tarieven voor jouw specifieke situatie. Het is dan aan jou om met de beste Google Adwords Expert rond de tafel te gaan zitten. Vul nu je gegevens in en zorg dat jouw onderneming beter vindbaar op het web is!