error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →

Koffieautomaat bonen kantoor

Laatste update:

Welke koffieautomaat past bij jouw bedrijf. Er zit nogal een verschil in of je een horeca onderneming hebt of een administratiekantoor.

Bij de eerste wil je dat de koffie ervoor zorgt dat klanten terugkomen vanwege de goede koffie. Als bij het administratiekantoor klanten terugkomen voor de koffie zou ik mezelf achter de oren krabben.

Ik ben een gebruikersexpert van koffie, hou er gewoon van. Maak me schuldig aan minstens 3 koffie per dag. Meestal cappuccino weliswaar zonder suiker. Dit is doordeweeks, in het weekend meestal minder, en elke keer ben ik toch verbaast van de energie kick na mijn eerste bakje.

Ik schrijf deze blog als ondernemer, niet als koffie expert.

Wat voor soort koffie?

Bedenk van te voren wat voor soort koffie je wilt, expresso, cappuniccino. Hoevaak het apparaat wordt gebruikt, en voor hoeveel mensen. Als het maken van een lekker bakje pleur zo’n 10 minuten duurt per kopje. En Iedereen komt om 9 uur binnen druppelen en nog voordat ze de computer, laptop etc.. aandoen direct doorlopen naar de keuken om vervolgens op elkaar te wachten tot iedereen koffie heeft is dit niet erg productief.

In deze blog tips bij het uitzoeken van de juiste koffieautomaat voor jouw bedrijf. Er zit een groot verschil in prijs, wat afhangt van de soort koffie en het gebruiksgemak.

Het is goede koffie voor op kantoor!

Temper de verwachtingen als je gedachten bij het denken aan koffie direct gaan naar het leukste koffietentje in bijvoorbeeld Amsterdam, waarbij je wordt geholpen met een glimlach, de sfeer altijd ontspannen is. Je bent tenslotte vrij van werk hebt afgesproken met je vriend of vriendin om te genieten van lekker koffie met in veel gevallen met een lekker stukje taart, brownie of iets anders lekkers.

Zie de leukste koffiebars in Amsterdam van Yourlittleblackbook

Nee je bent nu op zoek naar een koffieautomaat met bonen maling voor jouw kantoor of bedrijf.

Een plek waarbij iedereen goede koffie verdiend maar wel keihard moet werken aan jouw doelstellingen en dromen. Van jouw bedrijf het meest succesvolle, inspirerende startup, scale up, ready voor beursgang...uhmm you get the point.

Er zijn voldoende websites te vinden over koffie.

“Nederlanders drinken verweg de meesten koppen koffie”

Zo zijn we de trotst koploper in heel de wereld als het gaat om het aantal koffie per dag dat we met zijn allen wegdrinken. HP DE TIJD heeft hier een leuk artikel over geschreven.

Kosten koffieautomaat voor kantoor

Wat kost een kopje koffie op kantoor voor de werkgever? Nu komen we tot een belangrijk punt. Kosten per kopje koffie. Het is afhankelijk of je het apparaat koopt of huurt.

RTL Nieuws heeft de moeite genomen om dit te onderzoeken, zie het artikel

Wat kost een kopje koffie op kantoor voor de baas?

Het komt er op neer dat als je alles optelt uitkomt op zo’n 39 tot 41 cent per kopje.

Laat je adviseren door experts!

Maak gebruik van het gemak van onze website voor het aanvragen van offertes van verschillende koffieautomaat merken en leveranciers. Zo heb je binnen 2 minuten geheel vrijblijvend offertes opgevraagd van o.a. Douwe Egberts, Fortune Coffee, Gio Coffee, San Sebastian, Eden Springs, Dore Sip Koffie, Overwijk Koffiesystemen West.

Vrijblijvend offertes opvragen gaat eenvoudig via Offerte Koffieautomaat.

Met de volgende vragen kunnen bovenstaande koffie expert een passende offerte uitbrengen voor de juiste koffieautomaat voor jouw bedijf.

Vragen:

Personeelsleden / Bezoekers

1-3 personen

4-10 personen

11-25 personen

26+ personen

Type koffiemaling?

Fresh brew

Bonen

Intant koffie

Adviseur mij

Branche

Horeca

Overig

Even een korte inductie van onze koffie experts.

Niet alle partners werken landelijk, we zorgen ervoor dat de partners in jouw regio een offerte uitbrengen. We werken fijn samen met onze partners, feedback is altijd welkom.

Dore Sip

In de 19e en 20e eeuw was Dore Sip kapitein op een Amelandse klipper. Hij verscheepte koffie, thee en specerijen uit ‘de Oost’. Dore Sip was een markant figuur. De vele jaren op zee maakte hem een stoere zeebonk, waarbij de sporen van het leven, hard werken en soms barre weersomstandigheden duidelijk zichtbaar waren.

Douwe Egberts

In 1753 openen Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat in Joure en leggen zo de basis voor het Douwe Egberts van nu. Egbert en Akke verkopen producten die 'tot de genoegens van het dagelijks leven behoren'. Koffie, thee en tabak zijn de belangrijkste producten.

Fortune Coffee

Fortune Coffee wil mensen verbinden en organisaties helpen groeien met ons ondernemerschap in koffie en warme dranken. Dit doen we door meer te bieden voor hetzelfde, of hetzelfde voor minder, door te bouwen aan en op relaties, beleving toe te voegen aan koffie en de groei te versnellen door steeds beter te worden. En vooral ook door samen te werken en samenwerken te faciliteren. Koffie helpt daarbij. Het brengt gesprekken op gang en zorgt voor een moment waarop mensen elkaar leren kennen. En dat is belangrijk, want alleen reis je sneller, maar samen kom je verder.

Gio Coffee

Bij Gio Coffee weten wij als geen ander dat goede koffie genieten is. Een heerlijke cappuccino of een lekkere macchiato: koffie met klasse. Als koffieleverancier vinden wij dat iedereen altijd van de beste koffie moet kunnen drinken. Niet alleen thuis, maar ook op het werk! Koffie doet leven, geeft energie en ideeën. Het verbindt collega’s en kan klanten enthousiasmeren. Koffie voorziet de energie om samen verder te komen

San Sabastian

San Sebastian is in 1997 opgericht door Mario Peters. Sinds 1989 importeur van o.a. Jura en Faema espresso machines. San Sebastian is ontstaan vanuit de behoefte om een totaal product te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers.

Koffie van Eden

Koffie voor elke werkomgeving. We bieden u een breed assortiment met meerdere koffiemachines en verschillende soorten koffie (capsules, bonen, fresh brew en instant). We leveren een passende aanbieding, speciaal afgestemd op uw behoefte en voorkeuren. Onze bekende leveranciers zijn o.a. Lavazza, Douwe Egberts, Animo en Rheavendors.

Overwijk koffiesystemen.

Met lekkere koffiespecialiteiten, betrouwbare apparatuur en snelle service laten wij u genieten van zorgeloos koffiedrinken. Of u nu werkzaam bent in een kleine organisatie of bij een multinational, óók op úw werkplek verzorgen wij de totale koffie- en theevoorziening. Met onze eigen technische dienst en bezorgservice zorgen wij dat u altijd in staat bent om uw personeel en gasten te verwennen.

Doel van deze blog, het binnen halen van offerte aanvragen voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed en betrouwbaar koffieautomaat voor op werk. Of dit nu is voor op kantoor, sportkantine, bouwkeet, werkplaats of praktijk.

De afbeeldingen zijn uitgekozen omdat ze relevant zijn aan het onderwerp, hebben ze gewerkt?

Heb je na het lezen van het artikel zin gekregen in koffie?

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Gerelateerde artikelen
Goede koffie op kantoor? Vergelijk hier verschillende leveranciers.
Lees meer
Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines [2019]
Lees meer
Een goede horeca koffiemachine voor de beste prijs? Vergelijk direct.
Lees meer
Koffieautomaat leasen of huren? Ontvang direct 5 offertes.
Lees meer
Een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Bekijk de mogelijkheden!
Lees meer
Op zoek naar de beste fresh brew koffieautomaat?
Lees meer
Koffie Brancherapport 2019
Lees meer
Schaerer koffiemachine kopen, huren of leasen?
Lees meer
De beste instant koffie voor werk of kantoor.
Lees meer