Kees van der Westen Mirage koffiemachines

Start vergelijken
  1. Home
  2. Koffie
  3. Kees van der Westen Mirage koffiemachines
  3 mins leestijd

  Profiteer van de beste prijs op jouw Kees van der Westen of andere zakelijke koffiemachine. Vraag nu gratis tot 4 offertes op.

  Wil jij echt indruk maken met de koffie die jouw kantoor schenkt? Dan geven Kees van der Westen Mirage koffiemachines je de grootste kans op slagen. Deze met de hand gemaakte espressomachines zijn sterke staaltjes van vakmanschap. Dat proef je meteen aan het zwarte goud dat uit zo’n kwalitatief hoogwaardig koffieautomaat stroomt.

  Maar Kees van der Westen Mirage koffiemachines zijn ook een lust voor het oog. Zet ze dus vooral op een zichtbare plaats. Kees van der Westen Mirage koffiemachines zijn dé keuze voor een bedrijf dat het beste wil op het gebied van smaak en design. Via offerte.nl vind je de beste aanbiedingen voor Kees van der Westen Mirage koffiemachines.

   

  Vergelijk koffieleveranciers

   

  Kees van der Westen Mirage koffiemachines voor zakelijk gebruik

  Met een koffiemachine van Kees van der Westen investeer je in onovertroffen stijl en onverwoestbare kwaliteit. Een oogstrelende espressomachine van deze grote naam uit eigen land is dan ook heel geschikt voor zakelijk gebruik en de horeca. Het is dé keuze als je espresso wilt schenken die fijnproevers zal aanspreken. Heb je een kantoor waarbij een luxe en uitgesproken uitstraling van belang zijn? Dan is een espressomachine van Kees van der Westen een echte aanwinst.

  Ook in exclusieve horecagelegenheden zijn deze schitterende kunstwerkjes helemaal op hun plek. Ze geven een barista de mogelijkheid om zichzelf te overtreffen, maar zijn ook gebruiksvriendelijk genoeg voor koffieliefhebbers met iets minder expertise. Kees van der Westen koffiemachines zijn verkrijgbaar in diverse modellen.

  Stoer en stijlvol

  De Mirage koffiemachine is een van de bekendste espressomachines van Kees van der Westen. Deze valt op door zijn stoere en stijlvolle ontwerp. Dit doet denken aan een klassieke luxe auto. Zowel van binnen als van buiten straalt deze klasse en degelijkheid uit. Van een Mirage heb je vele jaren plezier. Ook qua gebruiksgemak scoort deze koffiemachine zeer hoog. Deze heeft een dubbele boiler: één voor espresso of andere soorten zwarte koffie, en één speciaal voor heet water en stoom. Het bijzondere voetpedaal houdt je handen vrij tijdens het koffiezetten.

  Stoom, temperatuur en druk zijn heel precies te controleren, voor een constante kwaliteit. De Mirage classic beschikt bovendien over een automatisch spoelprogramma. Met de Mirage Veloce uitvoering kies je voor een nog sneller uiterlijk en efficiëntere prestaties. Zoek je een machine die snel veel kopjes espresso kan voortbrengen? Dan is de Spirit koffiemachine van het merk wellicht de beste keuze.

  Kees van der Westen kopen of leasen?

  Met een koffiemachine van Kees van der Westen kies je voor het beste van het beste. Dat zie je ook terug in de prijs. De Mirage classic en Veloce kosten al snel 7.000 euro of meer. De Spirit is zelfs nog iets duurder. Omdat deze machines lang meegaan, is de kans groot dat deze investering zich terugverdient. Weet je niet zeker of je de machine jarenlang zult gebruiken? Dan is een Mirage leasen een uitstekende optie.

  Een voordeel hiervan is dat je het hele bedrag niet in één keer hoeft te betalen. In je termijnbetalingen zijn bovendien de levering van de koffie zelf en het onderhoud inbegrepen. Wil jij kunnen rekenen op de beste deal? Vraag dan via offerte.nl offertes aan bij koffieleveranciers in jouw regio.

  Je vergelijkt deze vervolgens op de volgende punten:
   

  • Kosten van de machine
    
  • Kosten van de koffie zelf
    
  • Kosten van service en onderhoud
    

  De kans is groot dat lokale koffieleveranciers telefonisch contact met je opnemen om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Maak gebruik van deze kans om advies op maat in te winnen. Zo maak je zeker de juiste keuze.