Etna koffiemachine voor de meest voordelige prijs

Start vergelijken
  1. Home
  2. Koffie
  3. Etna koffiemachine voor de meest voordelige prijs
  2 mins leestijd

  Op zoek naar een Etna koffiemachines of andere high-end koffie? Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

  Koffiemachines moeten makkelijk te bedienen zijn. Je wil immers niet te lang op je koffie wachten. Dat is niet alleen makkelijk op je werk, maar ook als je gasten zelf hun koffie kunnen kiezen. Gelukkig hoeft dat met de Etna koffiemachines ook niet. Met een druk op de knop zet de machine snel en gemakkelijk de lekkerste espresso en koffiespecialiteiten. Dat wordt genieten.

  Etna koffiemachines van Zwitserse makelij

  De koffiemachines van Etna komen uit Zwitserland. Koffie zetten is precisiewerk en daar weten de Zwitsers dankzij de horloge-industrie alles van. De precisie zie je terug in het uiterlijk van de Dorado, Tucana en Mundo lijnen, maar het zit ook zeker in de techniek. Voor ieder kantoor of bedrijf is er een geschikte Etna espressomachine te vinden. Even een paar kenmerken op een rijtje:

  • Alle lijnen hebben een espresso, instant en fresh brew automaat
  • De Dorado en Tucana hebben nog de keuze uit vloeibaar concentraat
  • De Dorado en Tucana machines zijn er in compact, small, medium en large, de Mundo alleen in small, medium en large
  • Alle lijnen zijn uitgerust met diverse opties voor espresso en koffiespecialiteiten
  • Alle koffieautomaten zijn uit te breiden met (cashless) betaalsystemen en diverse accessoires

  Koffieautomaat voor het bedrijf

  Het mooie aan de koffiemachines van Etna is dat ze zowel op kantoor als in de horeca gebruikt worden. Bijvoorbeeld om je klanten in de showroom een heerlijk kopje koffie aan te bieden. En wat dacht je van een zelfbedieningsrestaurant? Verenigingen, sportkantines en andere plekken met een bar hebben ook zeker baat bij deze koffiemachines. En hoe groter de machine is, des te hoger is de capaciteit. De vormgeving valt zeker op. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. De strakke, gestroomlijnde vormgeving geeft iedere automaat een eigentijdse uitstraling, die toch heel goed integreert met je huidige interieur.

  Kosten van een Etna koffiemachine

  De kosten voor de Etna koffiemachines hangt af van drie kostenpijlers, namelijk:

  • De koffie zelf
  • Het lease- of koopcontract van de koffieautomaat
  • Het service- en onderhoudscontract Samen vormen ze het bedrag dat je voor de professionele koffiemachine betaalt. Echter kunnen de kosten per pijler (en dus in totaal) van elkaar per aanbieder verschillen.

  Vraag snel een offerte aan via Offerte.nl

  Omdat de kosten nog wel eens van elkaar kunnen verschillen, is het goed om offertes voor Etna koffiemachines met elkaar te vergelijken. Ga niet zelf op zoek, maar vraag via ons offertes aan. Wij zoeken de beste voor je uit, zodat je een goede vergelijking kiunt maken.