Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines [2021]

Start vergelijken
  1. Home
  2. Koffie
  3. Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines
  3 mins leestijd

  Het is tijd voor lekkere koffie. Want de dag met je collega’s begint pas echt goed na een heerlijke kop koffie verkeerd, zwart met suiker en cappuccino. Om te kunnen genieten van een goede kop koffie, heb je een goede koffieautomaat nodig. Eentje die lekker snel een kopje zet, zodat je snel geniet van goede koffie. Maar welke is de beste koop voor jou en je collega’s?

   

  Vergelijk koffieleveranciers

   

  Topmerken in de koffiebranche

  Er zijn zeer veel goede topmerken koffieautomaten in de branche. Een espressomachine die volautomatisch werkt wordt onder meer aangeboden door Jura, La Marzocco en Etna. Ieder apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen, instellingen en natuurlijk koffiespecialiteiten. Welke past anno 2021 het best bij jullie?

  De volautomatische koffiemachine

  Waarom is het een logische keuze is om voor een volautomatische koffiemachine te kiezen? Het is gemakkelijk, snel en houdt de kosten laag. De machine maalt de bonen (als je voor koffiebonen hebt gekozen), verwarmt zelf de melk en zet per keer een perfecte geurige kop koffie. Je hoeft alleen maar te kiezen, de sterkte aan te passen en binnen een minuutje ga je weer aan het werk met de koffie in je handen.

  beste volautomaat koffiemachine en espressomachine

  Beste koop voor jouw bedrijf

  Het ene bedrijf heeft liters koffie per dag nodig, bij het andere worden slechts enkele koppen per dag genuttigd. Wat de allerbeste aanschaf voor een volautomaat koffiemachine is voor het ene bedrijf, hoeft niet de allerbeste voor jullie te zijn. De allerbeste koop koffiemachine is de koffiemachine die voldoet aan al jullie wensen. Zoals:
   

  • heet water geven
  • zelf sterkte van de koffie instellen
  • extraatjes als soep en chocolademelk
  • met echte melk of melkpoeder
  • hoeveel koppen moet er per maand gezet worden

  Zo is de aanschaf van een koffiemachine afhankelijk van vele factoren. Gelukkig helpt offerte.nl je bij het vinden van de allerbeste koffieautomaat.

  Kosten voor de koffiemachine

  Naast de kosten voor de volautomaat koffiemachine zijn er nog andere kosten waar je rekening mee moet houden. De aanschaf, huur of lease is één, maar in een offerte voor bijvoorbeeld een espressomachine (volautomatisch) is ook het volgende opgenomen:
   

  • de prijs van de koffie zelf (filtermaling of bonen per kilo)
  • het lease- of verkoopcontract van de machine zelf
  • de kosten voor het servicecontract, ofwel het onderhoud van de automaat

  De ene leverancier biedt wellicht goedkopere bonen, maar is duurder in service. Terwijl een andere leverancier juist het goedkoopst is in huurprijs. Om die verschillen goed in kaart te brengen, is het belangrijk de offertes eerst naast elkaar te leggen.

  Offertes aanvragen via Offerte.nl

  Ben je op zoek naar een volautomaat koffiemachine voor kantoor en wil je weten welke de beste voor jou zijn? Offerte.nl geeft jou de meest passende offertes op basis van je wensen. Geef ze aan ons door en binnen 24 uur hebben wij offertes voor je gevonden. Je hoeft dan eigenlijk alleen nog maar de offertes te vergelijken en te kiezen welke bij je past. Geniet snel van een heerlijke kop koffie op kantoor en vraag via ons de offertes aan voor een espressomachine (volautomatisch) die aansluiten bij jullie bedrijf!