Kantoor desinfecteren

Start vergelijken
  1. Home
  2. Desinfectie
  3. Kantoor desinfecteren? Vergelijk kantoor desinfectie
  2 mins leestijd

  Wil je jouw kantoor laten desinfecteren? Meerdere desinfectie specialisten zijn aangesloten bij Offerte.nl. Door jouw aanvraag in te vullen ontvang je vrijblijvende offertes uit jouw regio voor kantoor desinfectie. Zo kan je makkelijk een vergelijking maken op prijs en werkwijze.

  [CTA_BUTTON]

  Op deze pagina vertellen we alles wat je moet weten. Hoe werkt het, wat zijn de voordelen en hoeveel kost het.

  Inhoudsopgave

  Waarom kiezen voor kantoor desinfectie?

  Het laten desinfecteren van je kantoor of bedrijfsruimte heeft verschillende voordelen. Zo worden op deze wijze 99% van alle bacteriën en virussen professioneel verwijderd. Doordat virussen worden doodgemaakt ontstaat er weer een volledig schone en bacterievrije kantoorruimte. Dit is niet alleen hygiënisch maar zorgt ook voor een ecosysteem waarin virussen zich niet kunnen verspreiden. Dit geldt voor bijvoorbeeld het coronavirus maar ook voor alle soorten griepvirussen.

  Uiteraard is het na het laten desinfecteren van je bedrijf nog steeds belangrijk om de algehele hygiëne voorschriften aan te houden.

  Is het nodig?

  Er zijn twee soorten situaties waarbij organisaties ervoor kiezen om het kantoor te laten desinfecteren;

  • als preventieve maatregel
  • tijdens/na een griepgolf binnen een kantoor

  Wanneer een of meerdere personeelsleden te maken hebben met griep of een ander virus blijven deze virussen in de verschillende ruimtes rondhangen. Ook op oppervlaktes blijven deze over langere periode actief. Door een werkplek te desinfecteren creëer je weer een schone ruimte. Wel is het belangrijk dat om dit zo te houden, personeel met griep zoveel mogelijk thuis blijft.

  Hoe werkt het

  Een desinfectie bedrijf komt langs bij jouw bedrijf. Werkplekken worden gedesinfecteerd door middel van een spuitbehandeling. Afhankelijk van de grootte van de bedrijfsruimte duurt een behandeling tussen de 1 en 3 uur. Tijdens deze behandeling is het niet mogelijk voor personeel om aanwezig te zijn. Wel is het na de desinfectie behandeling direct mogelijk om weer het kantoor te betreden.

  Niet alleen het kantoor zelf wordt gedesinfecteerd. Ook een toetsenbord desinfecteren wordt hierin meegenomen en alle andere oppervlakten.

  Is desinfecteren veilig? Dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. Onze partners maken gebruik van middelen die krachtig zijn, langdurig werken en volkomen veilig zijn. De middelen zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

  Wat kost het op een kantoor te laten desinfecteren?

  Wil je weten wat het kost om een kantoor te laten desinfecteren? Onze partners hebben een aantal gegevens nodig om een passend voorstel te doen. Het belangrijkste hiervoor is de afmeting van de werkruimte die gedesinfecteerd moet worden.

  Jouw aanvraag komt bij ons binnen. Deze wordt doorgestuurd naar 3 bedrijven die zich in jouw regio bevinden. Deze drie bedrijven sturen jou een vrijblijvend voorstel voor kantoor desinfectie. Je kiest zelf of, en met welk bedrijf, je in zee gaat.