Desinfectiezuil

Start vergelijken
  1. Home
  2. Desinfectie
  3. Desinfectiezuil nodig? Vergelijk direct, betaal niet teveel
  2 mins leestijd

  Ben je op zoek naar een desinfectiezuil voor op jouw locatie? Betaal dan niet teveel. Vul je aanvraag in en ontvang volledig vrijblijvende offertes van 3 verschillende leveranciers.

  De voordelen van een desinfectiezuil

  Een desinfectiezuil zorgt voor een betere hygiëne op de werkvloer. Het geeft medewerkers niet alleen de mogelijkheid om op een goede en effectieve manier de handen schoon te maken, het zorgt ook voor bewustwording.

  Verschillende onderzoeken tonen aan dat zichtbare hygiëne voorzieningen een positief effect hebben op hoe mensen omgaan met hygiëne op de werkvloer. Een desinfectiezuil plaatsen heeft dan ook een positief effect op hoe vaak mensen hun handen schoonmaken maar ook op andere voorschriften (zoals het hoesten in de elleboog).

  Naast deze voordelen is een desinfectiepaal ook praktisch in gebruik. Deze is namelijk in elke ruimte te plaatsen en kan ook weer verplaatst worden.

  Hoe werkt desinfectiepaal

  Een desinfectie paal werkt in de meeste gevallen contactloos. Dit betekent dat het desinfectiemiddel er uitkomt wanneer iemand zijn handen onder de sensor plaatst. Ook dit is gedaan met een optimale hygiëne in het achterhoofd.

  Naast de desinfectie zuil zelf bestaat de zuil uit een dispenser. Deze desinfectie dispenser wordt gevuld met desinfectiemiddel. Dit is altijd op een simpele manier zelf bij te vullen en is geen expertise van buitenaf voor nodig.

  De meeste desinfectie zuilen zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal). Een desinfectiezuil van RVS heeft als voordeel dat deze makkelijk is schoon te houden, en sterk en duurzaam is. Daarnaast is RVS een materiaal wat lang meegaat en ook bestendig is tegen weersinvloeden. Het is dan ook mogelijk om een RVS desinfectiezuil in de buitenruimte te plaatsen.

  Desinfectiezuil huren?

  Wil je liever een desinfectiezuil huren en al het onderhoud uitbesteden? Ook at is een mogelijkheid. Vul nu ons formulier in en ontvang 3 verschillende voorstellen van bedrijven voor het huren van een desinfectiezuil. Een desinfectiezuil huren voor de beste prijs doe je via offerte.nl

  Gratis offertes opvragen

  Wil je een desinfectiezuil plaatsen binnen jouw bedrijf? Of misschien wel meerdere? Betaal hiervoor niet teveel. Vul je aanvraag in en wij delen deze met een aantal van onze partners in jouw regio. Zij doen je een vrijblijvend voorstel. Zo kan jij makkelijk de prijs en service van een aantal specialisten vergelijken en de juiste keuze maken.