Zinken dakkapel plaatsen

Start vergelijken
  1. Home
  2. Dakkapel
  3. Zinken dakkapel plaatsen? Vergelijk de kosten
  3 mins leestijd

  Met een dakkapel van zink zorg je voor een prachtig aangezicht van je woning. Het biedt een authentieke en luxe stijl en is daarnaast erg voordelig in het onderhoud. Een zinken dakkapel is echter best een investering, zorg er daarom voor dat je altijd kiest voor de meest voordelige specialist. Lees de onderstaande tekst en kom meer te weten over de mogelijkheden en kosten voor het laten plaatsen van een dakkapel van zink en bekijk hoe je vooraf diverse prijzen van aanbieders kunt vergelijken.

  Wat is een zinken dakkapel?

  Zink is een materiaalsoort van metaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt voor tal van toepassingen, zoals voor dakbedekking, in batterijen of in de velgen van een auto. Ook voor dakkapellen is het materiaal zeer geschikt en biedt het een uitstekende levensduur en een prachtige uitstraling.

  Een zinken dakkapel biedt een moderne uitstraling en kan gebruikt worden in combinatie met kunststof kozijnen. Je creëert enorm veel extra ruimte en licht met behulp van een dakkapel. Samen met kunststof kozijnen biedt een zinken dakkapel een uitstekende isolatiewaarde en een prachtig aangezicht van je woning.

  Wat zijn de voordelen van een zinken dakkapel?

  Een zinken dakkapel biedt tal van voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig details laten aanbrengen aan een zinken dakkapel. Denk hierbij aan ronde vormen of rechthoekige zijwanden.

  Daarnaast is een zinken dakkapel zeer gunstig qua onderhoud en gaat een zinken dakkapel enorm lang mee. Zo dien je het materiaal enkel geregeld schoon te maken om ervoor te zorgen dat je dakkapel langdurig mee gaat.

  Ten slotte biedt zink een stijlvol en authentiek karakter aan je dakkapel. Hiermee zorg je voor een waardevolle investering in je woning en kun je de waarde van je huis flink verhogen.

  Wat zijn de nadelen een zinken dakkapel?

  Er zijn slechts enkele nadelen aan een zinken dakkapel. Wellicht het grootste nadeel van zink is dat het een hoge aanschafprijs heeft. Zorg er daarom altijd voor dat je kiest voor een vakkundige specialist die een goede kwaliteit dakkapel aanbiedt voor een zo gunstig mogelijk tarief. Hiermee kun je flink op de totale kosten zinken dakkapel besparen.

  Daarnaast is zink niet te verven. Hierdoor kun je niet kiezen voor een eigen kleur en kun je slechts kiezen uit de kleuren zwart en diverse grijstinten.

  zinken dakkapel

  Wat zijn de kosten van een zinken dakkapel?

  Het laten plaatsen van een zinken dakkapel kent uiteenlopende kosten. Zo zijn de kosten zinken dakkapel afhankelijk van diverse factoren en hangen ze uiteraard samen met de prijs die de specialist voor zinken dakkapel laten plaatsen vraagt.

  Wanneer je kiest voor een zinken dakkapel van 2,5 meter breed en 1,5 meter hoog, ook wel de standaardmaat, kun je rekenen op een totaalbedrag van rond de €4.500,- en €6.500 euro. Indien je liever kiest voor een maat groter, een dakkapel van 3 meter breed en 1,5 meter hoog, kun je een totaalbedrag van rond de € 5.000 en € 5.500 verwachten.

  Ten slotte zijn er nog de zeer grote maten dakkapellen, zoals een dakkapel van 5 meter breed en 1,5 hoog. Deze zinken dakkapel prijzen liggen vaak rond de € 6.000 en € 7.000.

  Wat zijn de alternatieven?

  Wanneer je toch liever niet voor zink wilt kiezen zijn er tal van alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten dakkapel of een kunststof dakkapel. Wanneer je twijfelt over de juiste materiaalkeuze kun je altijd de hulp inschakelen van een erkende vakman. Een specialist kan jou zorgvuldig advies bieden over diverse dakkapel soorten en een totale prijsopgave bieden voor jouw persoonlijke situatie.

  Vergelijk diverse offertes
  Via Offerte.nl kun je eenvoudig diverse prijzen opvragen voor het laten plaatsen van zinken dakkapellen. Hiermee krijg je een uitgebreid overzicht van de kosten voor zinken dakkapel plaatsen.

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang direct tot wel 3 offertes voor de plaatsing van dakkapellen. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd zo voordelig mogelijk af bent voor het plaatsen van een dakkapel en kiest voor de meest geschikte specialist bij jou in de buurt.