B2B callcenter nodig? Kies voor de laagste prijs. Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

Het binnenhalen van zakelijke accounts is heel belangrijk om ieder bedrijf draaiende te houden. Als ondernemer van een kleinere onderneming (MKB of ZZP) is het soms lastig om je naast het ondernemen ook bezig te houden met het binnenhalen van nieuwe zakelijke klanten. Je wilt immers je product of dienst goed ontwikkelen en daar bovenop zitten. Want zo weet je zeker dat wat je aanbiedt van hoge kwaliteit is.

Maar terwijl je daarmee bezig bent, heb je dus geen tijd om je product of dienst in de markt te zetten. Weet je trouwens wie je targetgroep is? En hoe je deze het beste kan benaderen om tot aankoop van je producten of dienstverlening over te gaan? Geef dit stukje van je onderneming uit handen en haal de beste zakelijke klanten binnen via een B2B callcenter.

Wat is een B2B callcenter?

Een B2B callcenter is een callcenter dat zich richt op de zakelijke markt voor business to business telemarketing. In het B2B callcenter zitten allerlei specialisten die precies weten hoe ze jouw bedrijf onder de aandacht moeten brengen bij andere bedrijven. En zelfs zo dat je daarna tot zaken over kan gaan. B2B telemarketing is anders dan B2C telemarketing. Zakelijke klanten hebben vaak minder tijd om een marketeer aan te horen – ook zij zijn immers aan het ondernemen. Daarom zijn de B2B callcenter medewerkers dusdanig opgeleid om kordaat en snel tot de kern van de zaak over te gaan. Ze leggen met plezier en passie de voordelen van je bedrijf, product of dienst uit.

Verschillende B2B callcenters

Als je energiecontracten verkoopt, dan wil je ook een callcenter met medewerkers die hierin gespecialiseerd zijn. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld verzekeringen of onderdelen voor fabrieksapparatuur. Een goed callcenter heeft verschillende expertises in huis. Ook zorgt het telemarketingbureau ervoor dat hun medewerkers goed worden opgeleid om zo de beste service te bieden aan jou. Daarnaast betrekken ze je actief in hun leadgeneratie. Regelmatig overleg en rapporteren horen er zeker bij.

Wat kost een B2B callcenter?

Er zijn verschillende soorten B2B callcenters te vinden in Nederland die jouw bedrijf, dienst of product naar een hoger plan kunnen helpen tillen. De kosten kunnen nogal uiteenlopen. De reden is simpel: het ligt er net aan hoeveel zakelijke klanten je wil bereiken en of je op lange of korte termijn van de diensten van de B2B telemarketing gebruik wilt maken. Daarnaast heeft de prijs ook te maken met de expertise van het callcenter.

Vraag gratis offertes op

Er zijn zeer veel callcenters die voor jou zakelijke leads kunnen genereren. Maar welke past nu het beste bij je bedrijf? En dat niet alleen… Wie valt het beste binnen je budget? Het zoeken naar een goed callcenter kan veel tijd kosten. Laat ons daarom weten via het contactformulier naar wat voor een soort B2B callcenter je zoekt. Dan gaan wij aan de slag om gericht offertes op te vragen.

Vervolgens krijg je een aantal offertes toegestuurd. Kies hier die offerte uit van het business to business callcenter dat het beste bij je wensen past. Neem dan direct zelf contact met hen op. Soms zal een callcenter na aanleiding van de gedane offerte zelf contact opnemen met jou om eens kennis te maken. Op die manier vind je met Offerte.nl snel het business to business callcenter dat het beste bij je past.