Horeca accountant

Start vergelijken
  1. Home
  2. Accountant
  3. Horeca accountant nodig? Vind een specialist
  1 mins leestijd

  Horeca accountant nodig? Vind een specialist die bij jou past. Vergelijk GRATIS tot 3 verschillende op maat gemaakt offertes.

  Waarom een horeca accountant?

  Cijfers zijn cijfers, wordt wel eens gezegd. Daar van uitgaand zou het voor een accountant geen verschil moeten maken of deze advies geeft aan een voetbalvereniging of aan een horecazaak. Toch zijn er zat accountantskantoren die zich in de loop der jaren hebben gespecialiseerd in klanten binnen de horeca. De horeca heeft tenslotte een eigen wet en regelgeving. Ook het feit dat de horeca vaak gebruik maakt van flexwerkers maakt dat ervaring in deze branche erg handig is.

  Wat kost een horeca accountant?

  De kosten van een accountant in de horeca zijn afhankelijk van 3 factoren.

  De eerste is het aantal in- en uitgaande transacties. Heb jij heel veel verschillende bonnen van veel verschillende leveranciers? Dan is het meer werk om de administratie goed op orde te krijgen en de kosten en omzet te analyseren.

  De tweede factor is het aantal personeelsleden. Het is vanzelfsprekend dat een ondermening met 40 werknemers in dienst meer tijd kost dan een onderneming met een handjevol medewerkers. De grootte van het personeelsbestand heeft dan ook invloed op de kosten van een accountant in de horeca.

  De derde factor is de frequentie. Heb je de accountant eenmalig nodig voor het doen van een aangifte of advies over je inkomstenbelastingen, dan zullen de kosten in overleg worden bepaald. De meeste MKB’ers werken echter structureel samen met een administratieve partner en betalen hiervoor maandelijkse vaste kosten.

  Vergelijk nu

  Door jouw wensen aan te geven in het formulier vraag je vrijblijvend 3 offertes op van accountants gespecialiseerd in horeca. Heb jij een restaurant of café? Vind de specialist die jou helpt verder te groeien.

  Offerte
  Average rating:  
   0 reviews