error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat kost een uitvaart bij Monuta? Lees het hier

Laatste update:

Is een dierbare van je overleden en moet je ineens een uitvaart regelen? In deze emotionele periode komt er veel op je af. Wat steun bij het regelen van een uitvaart is dan welkom. Monuta geeft jou die steun en zorgt voor een mooi afscheid. Benieuwd naar wat een uitvaart bij Monuta kost? Wij vertellen het je.

Dit doet Monuta

Wanneer een dierbare is overleden is het belangrijk dat de uitvaart op een passende manier wordt ingevuld. Want iedereen moet op een mooie manier afscheid kunnen nemen. Monuta kan dankzij haar jarenlange ervaring nabestaanden als geen ander helpen bij het regelen van een mooie uitvaart.

Dit kost een uitvaart bij Monuta

Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De uitvaartkosten bij Monuta liggen al snel tussen de € 5.000 en € 11.000. Uiteraard hangt de hoogte van de kosten af van de keuzes die je maakt. Voor elke uitvaart zijn er basiskosten. Denk hierbij aan de diensten van de uitvaartverzorger, de laatste verzorging van de overledene en de opbaring in een mortuarium, uitvaartcentrum of thuis. Vaak vindt bij een uitvaart ook een plechtigheid plaats. Wat de kosten hiervoor zijn is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Een ding is zeker: Monuta verzorgt voor elk budget de beste persoonlijke uitvaart.

Wat kost een uitvaart bij Monuta: begraven versus cremeren

Wordt de overledene begraven of gecremeerd? Deze keuze heeft invloed op de totale kosten van een uitvaart. Zo liggen de vaste kosten van een crematie over het algemeen lager dan die van een begrafenis. Dat komt doordat er geen begraafkosten, kosten voor grachtrecht en kosten voor grafonderhoud zijn.

De begrafeniskosten bestaan uit de volgende zaken:

  • Basiskosten - Hieronder valt het opbaren, het rouwvervoer, de laatste verzorging en de uitvaartverzorger.
  • Plechtigheid -Hieronder valt de uitvaartdienst, de verzending van rouwkaarten, het rouwboeket en de catering.
  • Persoonlijke voorkeur - Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Je kunt kiezen uit een eenvoudige of luxe kist, een rouwadvertentie in de krant, volgauto’s of een eenvoudige of uitgebreide catering.
  • Grafkosten - De grafkosten verschillen per gemeente. Je kunt kiezen voor een algemeen graf of een eigen graf.
  • Grafmonument - Je kunt ervoor kiezen om een grafsteen te plaatsen op het graf.

De crematiekosten bestaan uit de volgende zaken:

  • Basiskosten - Hieronder valt het opbaren, het rouwvervoer, de laatste verzorging en de uitvaartverzorger.
  • Plechtigheid - Hieronder valt de uitvaartdienst, de rouwkaarten, het rouwboeket en de catering.
  • Persoonlijke voorkeur - Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Je kunt kiezen uit een eenvoudige of luxe kist, een rouwadvertentie in de krant, volgauto’s, een verlenging van de huur van een aula of crematorium of kiezen voor een eenvoudige of uitgebreide catering.

Offerte.nl brengt jou graag in contact met uitvaartverzorgers

Als een geliefde overlijdt, heb je vreselijk veel om over na te denken. Er komt veel op je af, en de tijdsdruk is groot. Terwijl je eigenlijk geen ruimte in je hoofd hebt om alles voor elkaar te krijgen. Een beetje hulp is dan welkom. Offerte.nl helpt jou graag bij het regelen van een goede uitvaartverzorger zoals Monuta. Wil je graag uitvaartkosten vergelijken? Wij brengen je met maximaal vijf uitvaartverzorgers in contact die we speciaal voor jou selecteren. Dit is gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je een fijne uitvaartverzorger kiest en dat aan alles wordt gedacht.

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 151 reviews over Offerte.nl

Bij de meeste aanbieders een snelle reactie helaas niet bij alle 5 Duidelijke aanbieding met voldoende vergelijking materiaal zal een volgende keer zeker weer van deze mogelijkheid gebruik maken

Geen toelichting

Geen toelichting

Na mijn verzoek om offertes, kreeg ik snelle reacties. Een aantal dmv een telefoontje waarin nog wat vragen werden gesteld alvorens ze de offerte toestuurden. De anderen stuurden snel hun offerte met informatie. Al met al veel informatie waarmee ik het een en ander kan gaan afwegen.

Goede offertes binnengekregen. Er was wel verwarring over de in te vullen gegevens

Geen toelichting

aanvraag crematie. Zou vier offertes ontvangen heb er drie ontvangen. Kunnen jullie ook niets aan doen.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reacties van de betreffende bedrijven

Zocht ondernemers uit Den Haag. Kreeg genoeg aanbiedingen maar niet uit Den Haag. Uiteindelijk wel een goede gevonden die vooralsnog op een zeer fijne manier de zaken heeft afgehandeld

prima

toezegging 5 offertes, 2 ontvangen.

Geen toelichting

Zeer snelle telefonische reactie van vijf aanbieders, meteen gevolgd door vier offertes.

Ja gewoon goed

snel en overzichtelijk, ik heb 3 offertes ontvangen (geen 4)

Geen toelichting

Goed

prima

Geen toelichting

Snelle reacties en keuze uit diverse offertes.

Geen toelichting