error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat kost een uitvaart bij Dela? Lees het hier.

Laatste update:

Een mooie uitvaart zorgt voor mooie herinneringen. Dela helpt jou graag een uitvaart zo persoonlijk en bijzonder mogelijk te maken. Voor sommigen is dat een intiem en bescheiden afscheid, voor anderen gaat het juist om de uitbundige herinnering aan het leven zelf. Een ding is zeker: Dela helpt jou bij het regelen van een mooie uitvaart. Benieuwd naar wat een uitvaart bij Dela kost? Wij vertellen het je graag.

Dit doet Dela

Bij afscheid nemen gaat het om meer dan puur het regelen van een uitvaart. Het is een periode waarin veel op je af komt en waarin je de zekerheid wilt hebben dat alles rondom de uitvaart goed geregeld wordt. Hulp hierbij kan je dan goed gebruiken. Dela helpt jou graag in deze hectische periode. De teams van Dela staan daarom voor jou klaar vóór, tijdens en na de uitvaart. Met praktische, financiële en persoonlijke hulp.

Dit regelt Dela bij iedere uitvaart:

  • Een betrokken team van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving
  • De aangifte en akte van overlijden bij de gemeente
  • Hulp bij de uitkering van de polis (als je een uitvaartverzekering hebt)
  • Het vervoer van jouw dierbare naar huis of naar het uitvaartcentrum
  • De laatste verzorging en opbaring van jouw dierbare volgens jouw wensen

Dit kost een uitvaart bij Dela

Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De uitvaartkosten bij Dela liggen al snel tussen de € 6.000 en € 10.000. Uiteraard hangt de hoogte van de kosten af van de keuzes die je maakt. Zo is een begrafenis bijvoorbeeld altijd duurder dan een crematie. Uiteraard zitten aan elke uitvaart basiskosten vast. Denk hierbij aan de diensten van de uitvaartverzorger, de laatste verzorging van de overledene en de opbaring in een mortuarium, een uitvaartcentrum of thuis. Vaak vindt bij een uitvaart ook een plechtigheid plaats. Wat de kosten hiervoor zijn is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Wat kost een uitvaart bij Dela: begraven versus cremeren

Een begrafenis zoals de meeste mensen hem invullen kost bij DELA gemiddeld € 10.700,-. Dat is inclusief alle noodzakelijke basiskosten en een vrij in te vullen gedeelte. Een sobere begrafenis kost gemiddeld € 7.100,-. Een crematie bij DELA kost gemiddeld € 8.800,-. Dat is inclusief de vaste kosten voor een crematie. Denk aan personeel dat nodig is om de uitvaart te regelen en te verzorgen, vervoer van de overledene naar de woonplaats en het regelen van formaliteiten, zoals het overlijdensbewijs. In dit bedrag zit ook een vrij in te vullen gedeelte. Een sobere crematie kost gemiddeld € 6.300,-.

Offerte.nl helpt brengt jou graag in contact met Dela

Als een geliefde overlijdt, heb je vreselijk veel om over na te denken. Er komt veel op je af, de tijdsdruk is groot en eigenlijk heb je geen ruimte in je hoofd om alles voor elkaar te krijgen. Een beetje hulp is dan welkom. Offerte.nl helpt jou graag bij het regelen van een goede uitvaartverzorger zoals Dela. Wil je graag de uitvaartkosten vergelijken? Wij brengen je met maximaal vijf uitvaartverzorgers in contact die we speciaal voor jou selecteren. Dit is gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je een fijne uitvaartverzorger kiest en dat aan alles wordt gedacht.

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 151 reviews over Offerte.nl

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Geen toelichting

Onverwacht goed!

Geen toelichting

aanvraag crematie. Zou vier offertes ontvangen heb er drie ontvangen. Kunnen jullie ook niets aan doen.

Prima service

Geen toelichting

Geen toelichting

ik kern julie niet maar vind je correct en snel reageren

heel goed

Geen toelichting

Offerte aangevraagd en een zeer snelle reactie. Keurig.

Goede offertes binnengekregen. Er was wel verwarring over de in te vullen gegevens

kreeg 4 offertes, er wordt snel op gereageerd

Geen toelichting

Geen toelichting

Is niks op aan te merken. Ga zo door.

Geen toelichting

4 van uw organisaties hebben gereageerd. de informatie die zij gaven voldeden aan mijn behoefte. s.a.hanedoes

snelle reacties nette benadering

snelle reactie maar erg vervelend dat iedereen mij telefonisch ging benaderen.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting