Weten wat een telefoonservice kost? Vul je wensen in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes.

Inhoudsopgave

Wat is het toch altijd fijn, als je naar een bedrijf belt en je krijgt een aardige dame of meneer aan de telefoon. Dat is pas echt telefoonservice. Bij deze telefonist kun je je even aanmelden, vertellen naar wat of wie je op zoek bent en – indien nodig – een boodschap achterlaten. Dat is toch vele malen fijner dan wanneer je een nummer belt en vervolgens een knullig ingesproken voicemailbericht moet afluisteren om vervolgens je gegevens achter te laten.

Het is niet altijd mogelijk om zelf de telefoon op te nemen. Bijvoorbeeld omdat je als ZZP’er onderweg bent, in overleg zit met een zakelijke klant of omdat je gewoon hard aan het werk bent. Het is wel zonde, als je de telefoon niet altijd opneemt. Misschien hangt er wel een nieuwe opdrachtgever aan de andere kant van de lijn te wachten. Kies daarom voor de service van een telefoonservice.

Telefoniste op afstand

Met een telefoonservice huur je eigenlijk een telefoniste op afstand in. Deze telefoniste dienst neemt altijd je telefoon op, neemt een boodschap aan en geeft deze weer door aan jou. Niemand die je belt, weet dat ze een telefoonservice aan de lijn krijgen. De professionele telefoniste neemt netjes op met jouw bedrijfsnaam, alsof ze bij jou in het bedrijf zou zitten. Dat maakt een dergelijke telefonische service extra fijn. Overigens is het ook handig om een telefoniste op afstand te hebben, omdat je voor haar (of hem) dan geen salaris apart hoeft te houden.

Acquisitie via een telefoonservice

Naast een telefoniste voor je bedrijf, zodat je altijd en overal bereikbaar bent (zelfs als je op vakantie bent en – als je dat wilt – in de avonduren en in het weekend) is het ook mogelijk om een telefoonservice in te schakelen als telemarketing dienst. Zij gaan dan voor je aan de slag om zakelijke leads voor je te genereren. Zo heb jij alle tijd om je te focussen op het ontwikkelen van je producten en diensten (en natuurlijk je bedrijf zelf), terwijl de telefoondienst je producten en diensten onder de aandacht brengt bij potentiële partners en zakelijke afnemers.

Dat scheelt heel veel tijd en je krijgt kwalitatieve leads. Fijn, als je zelf niet precies weet waar je doelgroep zich verscholen houdt of als je niet zeker bent hoe je je doelgroep het beste kan benaderen. Een telefoondienst gespecialiseerd in B2B telemarketing zorgt er tevens voor dat je bedrijf zich het beste presenteert bij de potentiële nieuwe zakelijke klanten. Zo kom je professioneel en vakkundig over.

Kosten van een telefoonservice

De kosten van een telefoonservice voor een telefoniste op afstand kunnen nog wel eens variëren. Dat heeft vooral te maken met jouw wensen en met de diensten die worden aangeboden door de telefoondienst. Het is mogelijk om bijvoorbeeld per telefoongesprek dat de telefoniste voor je voert, te betalen. Als je niet heel veel telefoontjes verwacht, is dit een goede optie. Maar word je vaker gebeld, dan is het verstandig om voor een abonnement op de telefoonservice te kiezen.

Met een abonnement betaal je een bepaald bedrag per maand, ongeacht de frequentie van het telefoonverkeer. Ook wordt de prijs bepaald door de bereikbaarheid van de telefonistes. Wellicht wil je alleen tijdens verlengde kantooruren (van 8:00 tot 18:00 uur) bereikbaar zijn. Wil je ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar zijn, dan betaal je wellicht een hogere prijs voor de service van de telefoondienst. Door offertes op basis van je wensen op te vragen is het mogelijk om een goede service te vinden die bij je bedrijf past. Maar ook dat kost natuurlijk tijd.

Vraag telefoonservice offertes op via Offerte.nl

Laat daarom de offertes voor een goede telefoonservice opvragen door Offerte.nl. Laat gewoon je wensen achter via ons contactformulier en wij gaan voor je aan de slag. Je krijgt dan een aantal verschillende offertes toegestuurd van bedrijven met een telefoondienst die perfect bij je wensen aansluiten. Maak je keuze en maak een afspraak of wacht, totdat de callcenter bedrijven jou bellen voor een kennismakingsgesprek. Zo kom je samen snel tot een goede overeenkomst en hoef je alleen nog maar te focussen op je onderneming.