Vul je wensen in en vergelijk de kosten voor het uitbesteden van je telefonische acquisitie.

Inhoudsopgave

Als bedrijf is het noodzakelijk om per telefoon je diensten en producten aan de man te brengen. Of – in veel gevallen – te verkopen aan andere bedrijven. Maar ook het zoeken van nieuwe partners waarvoor je als freelancer aan de slag kan gaan, is heel belangrijk. Want als de andere partij niet weet dat je als ondernemer bestaat, dan komt er ook weinig binnen voor je bedrijf aan opdrachten of verkopen. Kleine bedrijven en eenmanszaken laten de telefonische acquisitie vaak links liggen. De reden is simpel: wanneer je midden in een opdracht zit, heb je er simpelweg geen tijd voor.

Ook als je tussen opdrachten in zit, is het soms erg spannend om die telefoon op te pakken en op zoek te gaan naar nieuwe opdrachtgevers en samenwerkingen. Telefonische acquisitie uitbesteden is wellicht een goede oplossing. Maar wat houdt telefonische acquisitie eigenlijk in? En is het ook geschikt voor jouw bedrijf?

Sales uitbesteden

Een van de voordelen van telefonische acquisitie uitbesteden is dat je tijd overhoudt om je te richten op je onderneming en het ontwikkelen van je producten en diensten. En dat is natuurlijk het allerfijnste. Bovendien hoef je je niet druk te maken over presentaties, telefonische verkoop en meer. Dat laat je met sales uitbesteden over aan de expertise van de telefoondienst. Met telesales uitbesteden bij een goede telefoondienst weet je dat je product of dienst goed wordt aangeprezen bij zakelijke klanten.

Zij verdiepen zich totaal in je bedrijf en je producten en diensten, zodat ze iedere vraag van de door hun opgebelde potentiële zakelijke klant vol vertrouwen en met expertise kunnen beantwoorden. Dankzij telefonische acquisitie uitbesteden worden die bedrijven gebeld waarmee je in zee wilt gaan en die waarschijnlijk zitten te wachten op je nieuwe product of op de dienst die je met liefde voor ze wil verzorgen.

Na de telefonische acquisitie brengen de telemarketeers verslag bij je uit door middel van rapportages. Dan hoef je eigenlijk alleen nog maar zelf de deal te sluiten – of samen met het telemarketing bedrijf.

Genereren van nieuwe leads

Maar met telefonische acquisitie uitbesteden kan je nog veel meer bereiken. Vaak is het zo dat als je eenmaal een klantenkring hebt opgebouwd, je niet zo snel buiten de vertrouwde vijver gaat vissen naar nieuwe leads. De reden is simpel: het is vertrouwd en je weet wat je aan je bestaande klanten hebt. Toch is het heel belangrijk om geregeld op zoek te gaan naar heel nieuwe opdrachtgevers en klanten die je nog niet eerder hebt gebeld. Ook dit hoef je helemaal niet zelf te doen, want ook de zogeheten koude acquisitie uitbesteden is heel gemakkelijk. Het callcenter zal nieuwe markten voor je aanboren en nieuwe potentiële klanten voor je winnen.

Dit gebeurt uiteraard dankzij hun expertise en alle informatie die jij verschaft. Misschien vinden ze wel nieuwe leads voor je in hoeken van de markt waar jij nog helemaal niet aan gedacht hebt. Leadgeneratie door callcenter is heel normaal en wordt door veel grote en kleine bedrijven ingezet. Zij plaveien de weg voor jou en je hoeft daarna aan de hand van de rapportages de nieuwe leads alleen nog maar binnen te halen. Al helpt een callcenter waar je telefonische acquisitie uitbesteedt daar ook zeker aan mee. Laat je eens verrassen en boor een bron van geheel nieuwe klanten aan, dankzij telesales.

Acquisitie uitbesteden kosten

Natuurlijk zijn aan acquisitie uitbesteden kosten verbonden. Maar in veel gevallen levert het je veel meer op om over te gaan op telefonische acquisitie uitbesteden, dan dat het kost. De kosten voor het uitbesteden van acquisitie hangen helemaal af van jouw wensen, de periode van de acquisitie en natuurlijk de expertise van het callcenter. Telefonische acquisitie uitbesteden kun je een maandje doen, maar ook het hele jaar door. Misschien wil je het wel alleen een kwartaal doen, als je een nieuw product gaan lanceren. Of wellicht is het genoeg om het tussen opdrachten door te doen. Net wat jij natuurlijk wilt.

Hoe meer het callcenter bedrijf voor je doet als telemarketeers, des te duurder kan het zijn. Om precies de kosten te berekenen voor het uitbesteden van de telemarketing, is het dus belangrijk om offertes op te vragen. Omdat je met jouw wensen natuurlijk het beste salesteam voor je bedrijf, product of dienst wil hebben, is het soms lastig om te weten waar je moet beginnen. Besteed dan het opvragen van offertes ook gewoon uit, leun achterover en laat de aanbiedingen naar je toe komen.

Vraag offertes op via Offerte.nl voor telefonische acquisitie uitbesteden

Je gaat de telefonische acquisitie uitbesteden, maar aan wie? En past dat wel allemaal binnen je budget? Is het bedrijf wel gespecialiseerd in de verkoop van jouw producten en diensten per telefoon? Het zijn allemaal vragen die boven komen drijven, als je op zoek gaat naar een goed telemarketing bedrijf waar je je telefonische acquisitie uitbesteden wil. Maak je geen zorgen en ga hier op Offerte.nl naar het contactformulier. Wij helpen je namelijk heel graag de beste callcenters te vinden die helemaal aansluiten bij je bedrijf, product, dienst en acquisitie wensen. Gaat het om het aanboren van nieuwe leads of wil je ook bestaande klanten weer eens benaderen? Het kan allemaal.

Vertel het ons en wij gaan voor je aan de slag om de beste leads te vinden in telemarketing. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met ondernemen. En natuurlijk op basis van de offertes een gedecideerde keuze te maken voor het beste telesales team op afstand. Wij vragen de offertes voor je op die je ontvangt, vervolgens maak je een afspraak met het callcenter dat bij je past.

Tijdens een kennismakingsgesprek leg je dan gewoon al je wensen op tafel en krijg je een nog passender plaatje. Zo ben jij klaar om je bedrijf naar een hoger plan te tillen, terwijl de sales op afstand zijn werk doet.