SEO uitbesteden? SEO offerte vergelijken

Start vergelijken
  1. Home
  2. Online marketing
  3. SEO uitbesteden? Vergelijk SEO offertes, geheel vrijblijvend
5 mins leestijd

SEO uitbesteden aan de beste agency of freelancer? Geef aan waar je naar op zoek bent en ontvang vrijblijvend een SEO offerte van 3 verschillende specialisten.

 

Heb je het gevoel dat jouw website niet vindbaar is voor potentiële klanten? Zoek je daarom naar manieren om de zoekmachine optimalisatie te bevorderen? De SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd online marketing bureau is hierbij een logische keuze. Voor het verkrijgen van hoge posities in zoekmachines is immers actuele vakkennis nodig. Een professioneel online marketing bureau beschikt over de juiste expertise om de hoogste resultaten te bereiken. Zo kun jij je volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf.

Lees verder over de SEO uitbesteden van jouw website, wat de voordelen zijn van het uitbesteden van de zoekmachine optimalisatie en hoe je de beste SEO experts vindt dankzij Offerte.nl.

Waarom SEO laten doen?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel vertaald als zoekmachine optimalisatie. Als je kiest voor SEO uitbesteden, zorgt een SEO specialist ervoor dat hij met jouw onderneming de concurrentie verplettert. In de eerste plaats verkent de specialist de markt waarin jouw onderneming zich bezighoudt en hoe jouw website functioneert. Op basis van deze gegevens stelt hij een plan van aanpak op, volledig gericht op jouw onderneming. Zo voert de SEO specialist een zoekwoordenonderzoek uit. Het kiezen van de juiste zoekwoorden voor jouw onderneming zorgt ervoor dat alleen relevante bezoekers naar jouw website komen.

Deze bezoekers zijn specifiek op zoek naar de diensten en producten die jouw onderneming aanbiedt. Internetverkeer naar jouw website is immers pas succesvol als jouw potentiële klanten een actie ondernemen op de website. Dit kan bijvoorbeeld een product aanschaffen, het invullen van een contactformulier of het inschrijven voor een nieuwsbrief zijn.

Andere taken die bij zoekmachine optimalisatie uitbesteden horen, zijn bijvoorbeeld het schrijven van landingspagina’s, het voeren van de externe linkbuilding en ervoor zorg dragen dat de techniek van de website uitstekend functioneert.

SEO offerte

Voordelen van uitbesteden

Je vraagt je misschien af waarom je de SEO moet uitbesteden. Soms wordt gedacht dat het mogelijk is om het zelf te doen. Doordat je echter de benodigde kennis mist voor de online marketing en het veel tijd vergt om een marketing campagne op te zetten en te monitoren, is het in de meeste gevallen voordeliger om een gespecialiseerd marketing bureau in te schakelen. We zetten de voordelen op een rij.

De juiste kennis over online marketing
Door de SEO te laten doen door een expert op het marketing gebied, ben je verzekerd dat de SEO inspanningen leiden tot de beste zoekresultaten. De experts doen onderzoek naar kansrijke zoekwoorden, nemen de structuur en techniek van je website onder de loep en analyseren de concurrenten. Dit zorgt voor een uitstekend resultaat.

Sneller vindbaar voor potentiële klanten
Door zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een gespecialiseerd marketing bureau verloopt het SEO proces sneller. Als ondernemer beschik je meestal over weinig tijd om de online marketing te optimaliseren. Je bent immers druk bezig met je huidige klanten, het personeel, bedrijfsprocessen en de administratie. De SEO experts spenderen daarentegen de volledige dag aan het perfectioneren van de zoekmachine optimalisatie. Dit voorkomt dat er SEO activiteiten voor jouw onderneming over het hoofd worden gezien, wat vertraging oplevert. Hierdoor beschik je over de beste resultaten binnen een zeer korte termijn.

Voorkom positieverlies
Een ondoordachte minuscule wijziging aan je website door een gebrek aan kennis leidt al snel tot positieverlies. Plotseling ontstaat er een daling in bezoekersaantallen. Het is daarna ook vrij lastig om je positie in de zoekmachines weer te herstellen. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Door de SEO uit te besteden aan professionals weet je zeker dat iedere aanpassing op je website voor een verbetering zorgt. Daarnaast monitort de expert iedere dag je website, waardoor onverwacht positieverlies voorkomen wordt.

Een groter aantal conversies
Als je website een hoge positie verkrijgt in Google is dat fantastisch. Uiteindelijk moet dit echter wel resulteren in succesvolle contactmomenten en aanvragen. Een professioneel online marketingbureau zorgt ervoor dat de website met zoekwoorden wordt geoptimaliseerd, waardoor er meer conversies op de website ontstaan. Dit leidt tot meer tevreden klanten op je website.

Geoorloofde techniek die leidt tot veilige SEO
Zoekmachines bestraffen bepaalde ongeoorloofde technieken op het gebied van SEO. Zonder dat je het meteen door hebt, kan het zijn dat bepaalde technieken die je gebruikt de posities binnen Google negatief beïnvloeden. Een SEO expert zorgt ervoor dat er gebruik wordt gemaakt van veilige SEO met een geoorloofde techniek. Hierdoor blijft de website goed vindbaar.

Overtuigd? Vraag via ons formulier een vrijblijvende SEO offerte aan van 3 verschillende bureau’s en/of specialisten.

De kosten van SEO uitbesteden?

De kosten voor de SEO uitbesteden hangen af van diverse factoren. Zo is er in de eerste plaats een grondig zoekwoordenonderzoek nodig om de vindbaarheid van je website te optimaliseren. Op basis van dit onderzoek schrijft de SEO copywriter teksten voor jouw website met de juiste zoekwoorden. In het algemeen bedragen de kosten voor een zoekwoordenonderzoek tussen de € 150,- en € 250,- exclusief btw. Maar dit hangt ook af van de grootte, breedte van de branche waarin je je begeeft.

Na het onderzoek (her)schrijft de SEO copywriter de teksten voor je website. De SEO teksten uitbesteden kost gemiddeld tussen de € 30,- en € 70,- per uur, exclusief btw. Het is mogelijk om een SEO expert in te huren per pagina, per project of per website.

SEO offerte aanvragen

Het inschakelen van de juiste SEO expert is van een enorm belang voor jouw onderneming. Ondanks de kosten van een online marketing bureau is het effect van de juiste content op jouw website binnen enkele weken duidelijk zichtbaar. Dit levert meer klanten, meer winst en dus meer omzet op. Ben je op zoek naar de beste SEO expert uit de regio? Maak dan nu gebruik van de diensten van Offerte.nl. Vul je persoonlijke wensen en gegevens in en wij gaan voor je aan de slag om de 3 meest geschikte SEO specialisten te selecteren. Vervolgens ontvang je van elk van deze experts een op maat gemaakte SEO offerte. Dit is volledig vrijbijvend.