error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus Vergelijk online marketing bureaus →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

SEO uitbesteden aan de beste agency of expert? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes. Betaal niet teveel en vind de juiste SEO specialist.

Heb je het gevoel dat jouw website niet vindbaar is voor potentiële klanten? Zoek je daarom naar manieren om de zoekmachine optimalisatie te bevorderen? De SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd online marketing bureau is hierbij een logische keuze. Voor het verkrijgen van hoge posities in zoekmachines is immers actuele vakkennis nodig. Een professioneel online marketing bureau beschikt over de juiste expertise om de hoogste resultaten te bereiken. Zo kun jij je volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf.

Lees verder over de SEO uitbesteden van jouw website, wat de voordelen zijn van het uitbesteden van de zoekmachine optimalisatie en hoe je de beste SEO experts vindt dankzij Offerte.nl.

Waarom SEO laten doen?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel vertaald als zoekmachine optimalisatie. Als je kiest voor SEO uitbesteden, zorgt een SEO specialist ervoor dat hij met jouw onderneming de concurrentie verplettert. In de eerste plaats verkent de specialist de markt waarin jouw onderneming zich bezighoudt en hoe jouw website functioneert. Op basis van deze gegevens stelt hij een plan van aanpak op, volledig gericht op jouw onderneming. Zo voert de SEO specialist een zoekwoordenonderzoek uit. Het kiezen van de juiste zoekwoorden voor jouw onderneming zorgt ervoor dat alleen relevante bezoekers naar jouw website komen.

Deze bezoekers zijn specifiek op zoek naar de diensten en producten die jouw onderneming aanbiedt. Internetverkeer naar jouw website is immers pas succesvol als jouw potentiële klanten een actie ondernemen op de website. Dit kan bijvoorbeeld een product aanschaffen, het invullen van een contactformulier of het inschrijven voor een nieuwsbrief zijn. Andere taken die bij zoekmachine optimalisatie uitbesteden horen, zijn bijvoorbeeld het schrijven van landingspagina's, het voeren van de externe linkbuilding en ervoor zorg dragen dat de techniek van de website uitstekend functioneert.

Voordelen van uitbesteden

Je vraagt je misschien af waarom je de SEO moet uitbesteden. Soms wordt gedacht dat het mogelijk is om het zelf te doen. Doordat je echter de benodigde kennis mist voor de online marketing en het veel tijd vergt om een marketing campagne op te zetten en te monitoren, is het in de meeste gevallen voordeliger om een gespecialiseerd marketing bureau in te schakelen. We zetten de voordelen op een rij.

  • De juiste kennis over online marketing

Door de SEO te laten doen door een expert op het marketing gebied, ben je verzekerd dat de SEO inspanningen leiden tot de beste zoekresultaten. De experts doen onderzoek naar kansrijke zoekwoorden, nemen de structuur en techniek van je website onder de loep en analyseren de concurrenten. Dit zorgt voor een uitstekend resultaat.

  • Sneller vindbaar voor potentiële klanten

Door zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een gespecialiseerd marketing bureau verloopt het SEO proces sneller. Als ondernemer beschik je meestal over weinig tijd om de online marketing te optimaliseren. Je bent immers druk bezig met je huidige klanten, het personeel, bedrijfsprocessen en de administratie. De SEO experts spenderen daarentegen de volledige dag aan het perfectioneren van de zoekmachine optimalisatie. Dit voorkomt dat er SEO activiteiten voor jouw onderneming over het hoofd worden gezien, wat vertraging oplevert. Hierdoor beschik je over de beste resultaten binnen een zeer korte termijn.

  • Voorkom positieverlies

Een ondoordachte minuscule wijziging aan je website door een gebrek aan kennis leidt al snel tot positieverlies. Plotseling ontstaat er een daling in bezoekersaantallen. Het is daarna ook vrij lastig om je positie in de zoekmachines weer te herstellen. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Door de SEO uit te besteden aan professionals weet je zeker dat iedere aanpassing op je website voor een verbetering zorgt. Daarnaast monitort de expert iedere dag je website, waardoor onverwacht positieverlies voorkomen wordt.

  • Een groter aantal conversies

Als je website een hoge positie verkrijgt in Google is dat fantastisch. Uiteindelijk moet dit echter wel resulteren in succesvolle contactmomenten en aanvragen. Een professioneel online marketingbureau zorgt ervoor dat de website met zoekwoorden wordt geoptimaliseerd, waardoor er meer conversies op de website ontstaan. Dit leidt tot meer tevreden klanten op je website.

  • Geoorloofde techniek die leidt tot veilige SEO Zoekmachines bestraffen bepaalde ongeoorloofde technieken op het gebied van SEO. Zonder dat je het meteen door hebt, kan het zijn dat bepaalde technieken die je gebruikt de posities binnen Google negatief beïnvloeden. Een SEO expert zorgt ervoor dat er gebruik wordt gemaakt van veilige SEO met een geoorloofde techniek. Hierdoor blijft de website goed vindbaar.

De kosten van SEO uitbesteden?

De kosten voor de SEO uitbesteden hangen af van diverse factoren. Zo is er in de eerste plaats een grondig zoekwoordenonderzoek nodig om de vindbaarheid van je website te optimaliseren. Op basis van dit onderzoek schrijft de SEO copywriter teksten voor jouw website met de juiste zoekwoorden. In het algemeen bedragen de kosten voor een zoekwoordenonderzoek tussen de € 150,- en € 250,- exclusief btw. Maar dit hangt ook af van de grootte, breedte van de branche waarin je je begeeft. Na het onderzoek (her)schrijft de SEO copywriter de teksten voor je website. De SEO teksten uitbesteden kost gemiddeld tussen de € 30,- en € 70,- per uur, exclusief btw. Het is mogelijk om een SEO expert in te huren per pagina, per project of per website.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden: hoe vind ik de juiste partner?

Het inschakelen van de juiste SEO expert is van een enorm belang voor jouw onderneming. Ondanks de kosten van een online marketing bureau is het effect van de juiste content op jouw website binnen enkele weken duidelijk zichtbaar. Dit levert meer klanten, meer winst en dus meer omzet op. Ben je op zoek naar de beste SEO expert uit de regio (bijvoorbeeld eindhoven)? Maak dan nu gebruik van de diensten van Offerte.nl. Vul je persoonlijke wensen en gegevens in en wij gaan voor je aan de slag om de meest geschikte SEO experts te selecteren.

Zij sturen je daarna een vrijblijvende offerte met tarievenlijst. Het is dan aan jou om met de meest geschikte SEO expert rond de tafel te gaan zitten. Geef nu je gegevens op en zorg dat jouw website uitstekend vindbaar is op het internet.

Wat onze klanten zeggen

We verkopen o.a. horloges online en willen ervoor zorgen dat we beter gevonden worden via Google. Direct offertes, nu nog een keuze maken...

Zelf weinig verstand van Adwords, gelukkig via Offerte.nl terecht gekomen bij Mark van der Eng. Top service!

Voor onze eigen kledingsmerk willen we meer gaan doen met social media.

Wij wilde Google Adwords uitbesteden en kregen meerdere offertes.

Wij zochten een SEA en SEO expert. Offerte.nl zorgde ervoor dat we snel in contact kwamen met bureaus uit de buurt.

Ontvang prijsopgaven van online marketing bureaus

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk online marketing bureaus
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Lansingerland

SEO en SEO specialist

Graag beter vindbaar op zoekwoorden zoals squashracket kopen, squashschoenen kopen en squashballen kopen.

Aangevraagd op 13-10-2018 door een klant in Amstelveen

Online marketing expert

webshop , social media , promotie , blog , reviews SEA, SEO, SCR en email marketing

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Bernheze

SEO voor sportschool

Hieronder de conclusie voor onze situatie: Alles omtrent afslanken, in combinatie met sportschool Apeldoorn, is gericht op de wensen en doel van onze sportschool. We hebben een lijst met keywords voor SEO

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Delft

SEA en SEO specialist nodig

Ik wil graag google advertenties die wel wat opleveren. Nu stop ik er geld in maar het levert niks op.

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Amsterdam

Online marketing specialist

Growth Hacking toepassen voor website idee SEO, SEA, Content

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Zaanstad

seo voor rijschool

Wij willen graaf hoger ik Google staan in Zaanstad. Graag via seo.

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in Hellendoorn

Internet marketing bureau

SEA (Zoekmachine Marketing), SEO (Zoekmachine Optimalisatie), CRO (Conversie Optimalisatie), Social (Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat), E-mailmarketing, Content Marketing

Aangevraagd op 28-09-2018 door een klant in Best

SEO sportschool

Wil graag met enkele zoekwoorden in Best en Eindhoven bovenaan komen in de zoekresultaten. Zoekwoorden zijn: Boksen, fitness, sportschool, personal trainer, crossfit

Aangevraagd op 28-09-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Hulp bij seo en sea

SEO en SEA

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Velsen

Zoekmachine optimalisatie

Ik ben geïnteresseerd in positionering en goede advertenties op internet

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie

Wij hebben hulp nodig met organic growth van onze CBD bedrijf!

Aangevraagd op 26-09-2018 door een klant in Dinkelland

Marketing online magazine

Momenteel werk ik aan een online magazine. Ik ben opzoek naar een plan van aanpak met betrekking tot de zichtbaarheid van mijn magazine. Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen. Wat zijn hiervoor de kosten?

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Nijmegen

Internet marketing

Wij willen adverteren om oude sloop/schade auto's op te kopen alleen in omgeving nijmegen. Is dat mogelijk alleen omgeving nijmegen om daar evt via facebook ofzo te adverteren?

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie

meer boeking te krijgen SEA (Zoekmachine Marketing), Social (Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat)

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Diemen

Internet marketing specialist gezocht

SEA (Zoekmachine Marketing), SEO (Zoekmachine Optimalisatie), Social (Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat)