error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

La Marzocco koffiemachine of espresso?

Laatste update:

Wat is het toch heerlijk om met je collega’s de dag door te spreken met een goede kop koffie. In Italië is dat niet meer dan normaal. Maar dan moet het wel een echte espresso zijn. Zo eentje die iedereen meteen wakker schudt, zodat je allemaal vol energie aan het werk gaat. Zo'n espresso zet je natuurlijk met een van de La Marzocco koffiemachines.

Iliaans design

La Marzocco is niet zomaar een merk. Het is een echt Italiaans merk voorzien van een prachtig glanzend design. Met deze koffiemachines is expertise gewenst, want de La Marzocco koffiemachines worden bij voorkeur bediend door een barista. Natuurlijk kan dat ook een van je collega’s zijn. Of jullie leren allemaal om te gaan met deze machine als je de La Marzocco espressomachines op de afdeling hebt staan. Dat wordt genieten van deze Ferrari’s onder de koffiemachines.

Verschillende koffiemachines van La Marzocco

Voor je werk of bedrijf zijn er verschillende La Marzocco koffiemachines geschikt. Ze hebben veel modellen, waarvan de grote machines vooral geschikt zijn voor restaurants, bars, kantines en cafés. De kleinere versies (twee kopjes) zijn ook zeker geschikt voor kantoor. Namelijk:

  • Strada
  • Linea Classic
  • Linea PB
  • Linea Mini

Strada

Verkrijgbaar in verschillende groottes. Geschikt om meerdere kopjes koffie mee te zetten. Het bevat elektrische pompen, zodat de druk van het water op de gemalen koffie altijd gelijk blijft. Makkelijk te bedienen.

Linea Classic

De Classic is een ware klassieker die in ieder horeca-interieur moeiteloos opgaat. De machine is voorzien van een dubbele boiler om het water te verhitten en heeft uiteraard een melkopschuimer. Deze La Marzocco is er voor één tot en met vier kopjes.

Linea PB

Een echte klassieker met kopjesverwarmer bovenop. De PB is strak van design en verkrijgbaar in een variant voor twee, drie en vier kopjes. Dankzij het display makkelijk te bedienen. Deze machine bevat ledverlichting om in een oogopslag te zien welke koffie klaar is.

Linea Mini

De mini is geschikt voor het keukentje op kantoor. Deze kleine versie van de Classic zet een kopje tegelijk en is voorzien van een melkopschuimer. De Mini heeft ook een dubbele boiler om zo de koffie tot de gewenste temperatuur te verhitten. Het leuke aan de Mini is dat deze is uitgevoerd in verschillende kleuren.

Aparte bonenmaler

De machines van La Marzocco zetten koffie, maar vermalen geen bonen. Je zal er dus zelf een koffiebonenmolen bij moeten aanschaffen. Of je maakt gebruik van reeds gemalen koffie.

Kosten voor La Marzocco espressomachines

Schaf je een La Marzocco koffiemachine aan voor je bedrijf, weet dan dat het koffiecontract is opgebouwd uit verschillende onderdelen, namelijk:

  • De kosten voor de koffiemachine;
  • De kosten voor de koffie (bonen, filtermaling);
  • De kosten voor het onderhoud. Deze opbouw van kosten zie je ook terug in de offerte.

Vraag snel een offerte aan via Offerte.nl

Haal snel een La Marzocco koffiemachine in huis en geniet van de lekkerste koffie. Laat je wensen bij ons achter en wij gaan voor jou op zoek naar de beste offertes.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 43 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

Fijn lekkere koffie nu!

Snelle reacties

Snel diverse offertes ontvangen en binnen een week bestelling gedaan, dank u

Rechtstreeks, Kort, Duidelijk en Adequaat. Met andere woorden hier kunnen we mee verder.

Geen toelichting

zeer goed.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Er werd naar mij snel en prettig gereageerd. Wat ik erg belangrijk vind is wanneer je de vrijblijvendheid en service gerichtheid ervaart. Beide waren ook aanwezig.

Voor ons personeel 90+ zocht ik een goede koffie leverancier. Direct goed geholpen. Klasse!

Geen toelichting

Geen toelichting

Handig

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

snel meerdere offertes binnen moet heldere bedrijven die weten waar ze voor staan

Geen toelichting

Was heel snel en direct erna hebben veel leveranciers contact opgenomen

Goed

goed

We hebben een koffieautomaat laten plaatsen. We kregen binnen 24uur meerdere offertes voor koffieautomaten.