error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Koffiemachine voor in de kantine van uw sportvereniging?

Laatste update:

Zaterdagochtend. De dauw ligt te schitteren op het gras en ouders met kinderen arriveren bij de sportvereniging. Papa’s en mama’s staan gapend langs de lijn, terwijl hun kinderen zich warm lopen. Natuurlijk help jij ze wakker worden met een lekkere kop koffie. In de kantine bied je verschillende soorten koffie aan, maar ook thee natuurlijk. Er zijn verschillende koffiemachines voor de kantine. We helpen je op weg om de juiste keuze te maken.

Wat wil je schenken?

Welke sport er ook beoefent wordt, een bakkie koffie gaat er zeker in. Vooral als het lekkere, verse koffie is. En het maakt daarbij niet uit of het vroeg in de ochtend is of dat er in de avond nog gesport wordt: koffie kan altijd. Niet alleen bij de sportvereniging, ook andere verenigingen drinken koffie. Maar wat is het beste apparaat voor jullie? De eerste vraag die je daarvoor moet beantwoorden is ‘wat wil je schenken?’ Wil je de sporters en toeschouwers alleen zwarte koffie schenken of ook koffiespecialiteiten? Een koffieautomaat met alleen koffie zonder extra’s is namelijk goedkoper dan een uitgebreide variant.

Zelfbediening of achter de bar

Een tweede vraag die je moet stellen is of je de koffie laat zetten door een barista achter de bar in de kantine of dat je bezoekers de mogelijkheid geeft om zelf hun koffie te tappen. En hoe zie je het betaalsysteem dan voor je? Een door een barista te bedienen apparaat zet uiteraard per keer heerlijk verse koffie. Het maken van koffiespecialiteiten, zoals koffie verkeerd en cappuccino, is heel gemakkelijk. In een automaat bied je ook gemakkelijk meerdere keuzes, waaronder zelfs heet water voor thee en warme chocolademelk.

Hoeveel kopjes schenk je per dag?

Heb je een grote of een kleine machine nodig? Dat ligt maar net aan de hoeveelheid koffie die je schenkt per dag. Zijn het slechts enkele kopjes koffie op de dinsdagavond als iedereen bijeenkomt, dan heb je aan een apparaat met een kleine capaciteit genoeg. Maar staan ze in de rij op zaterdagochtend tijdens het voetbaltoernooi, dan wil je een apparaat dat snel meerdere kopjes tegelijk zet. En reken er maar wel op dat zodra er rondgaat dat jij de lekkerste koffie hebt in de kantine, er meer klanten op bezoek komen.

Kosten voor een koffiemachine in de kantine

De kosten zijn afhankelijk van wat voor soort koffiemachine je uiteindelijk voor de vereniging aanschaft. Een kleine vereniging heeft wellicht voldoende aan een goed koffiezetapparaat waar je tien kopjes koffie per pot mee zet. Maar verkoop je meer kopjes op een dag, dan serveer je het liefst iedere keer een vers bakje. Dan kom je toch al gauw aan professionele koffieautomaten. De kosten voor deze automaten zijn opgebouwd in drie delen die per leverancier kunnen verschillen. De drie onderdelen zijn:

  • Kosten voor de aanschaf van de koffiemachine (denk hierbij aan het lease- of koopcontract)
  • De kosten voor de koffie zelf
  • De kosten voor het service- & onderhoudscontract

Waarom neem je een contract met koffiebonen?

Natuurlijk is het mogelijk om alleen een koffieautomaat aan te schaffen en dan bij de groothandel zelf de koffie te halen. Als er geen liters koffie per dag doorheen gaan, is dat wellicht een goede oplossing, omdat je dan minder ruimte nodig hebt voor het opslaan en het vers houden van de koffie. Maar wordt er veel koffie afgenomen bij de vereniging, dan neem je een contract waarbij de koffie al is inbegrepen. Deze koffie past ook goed bij de koffiemachine.

Vraag offertes aan voor de beste koffieautomaat voor je kantine

Het uitzoeken van welke koffiemachine voor jullie kantine nu de beste is, is een aardig karwei. Laat ons dat daarom voor jullie doen. Geef ons je wensen door, maar ook hoeveel kopjes koffie er doorheen gaan op een dag, en wij gaan op zoek naar de beste offertes voor jou. Aan de hand van deze offertes vind je snel de beste machine voor jullie vereniging.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 43 reviews over Offerte.nl

snel meerdere offertes binnen moet heldere bedrijven die weten waar ze voor staan

Heb 2 offertes ontvangen

Handig

Geen toelichting

Goed

Geen toelichting

Binnen een paar minuten had ik de eerste reactie al binnen.

Snel

Geen toelichting

Rechtstreeks, Kort, Duidelijk en Adequaat. Met andere woorden hier kunnen we mee verder.

Voor ons personeel 90+ zocht ik een goede koffie leverancier. Direct goed geholpen. Klasse!

Geen toelichting

Koffieautomaat nodig? Echt vraag dan offertes aan via Offerte.nl! We kregen zo snel offertes binnen!

Geen toelichting

Goeie site en snel. Hadden vrij snel telefoon van verschillende aanbieders

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reacties

Direct 5 offertes van koffieautomaten leveranciers. Top!

Geen toelichting

zeer goed.

Geen toelichting

Er werd naar mij snel en prettig gereageerd. Wat ik erg belangrijk vind is wanneer je de vrijblijvendheid en service gerichtheid ervaart. Beide waren ook aanwezig.