error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers Vergelijk koffieleveranciers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Op zoek naar een groothandel in koffiemachines? Vergelijk direct!

Laatste update:

Kun jij je een werkdag voorstellen zonder koffie? Misschien behoor je wel tot de 20 procent van de Nederlanders die niet geniet van het zwarte goud. Maar de meeste van je collega's hebben hun dagelijkse dosis koffie nodig om tevreden, geconcentreerd en wakker te blijven. Ook bij gasten en klanten maak je een goede beurt met lekkere, verse koffie. Ben je op zoek naar een koffiemachine die snel goede koffie kan maken? Wil je hier niet onnodig veel tijd en geld aan besteden? Via offerte.nl vraag je eenvoudig en gratis de beste offertes aan van een goede groothandel in koffiemachines bij jou in de buurt.

Wat zijn de voordelen van een groothandel in koffiemachines?

Wil jij dagelijks moeiteloos vele kopjes heerlijke koffie kunnen schenken aan je collega's, klanten of gasten? Dan is het hoog tijd om te investeren in een professionele koffiemachine. Deze levert uiteraard een smakelijk bakje koffie, maar doet dat veel sneller en in grotere hoeveelheden dan een doorsnee koffieautomaat. Zo'n professionele koffiemachine is meestal ook wat prijziger dan een huis-tuin-en-keukenvariant. Ga je in zee met een groothandel in koffiemachines via offerte.nl, dan kun je flink besparen op de kosten van de machine zelf, maar ook die van de koffie en de service. Dat scheelt je dus een hoop kopzorgen.

Welke machine heeft een groothandel in koffiemachines te bieden?

Een groothandel in koffiemachines, of een koffieleverancier, kan je leven een stuk makkelijker maken. De groothandels waarmee offerte.nl je in contact brengt, kunnen je een professionele koffiemachine aanbieden tegen een scherpe prijs. Hiermee maak je eenvoudig en snel de lekkerste koffie en andere drankjes. Deze koffiemachines zijn steevast van bekende merken die hun sporen ruimschoots verdiend hebben, zoals:

 • Jura
 • San Remo
 • WMF
 • Bravilor
 • La Pavoni
 • Franke
 • Animo
 • Melitta

Hoe werkt een koffiemachine leasen?

Professionele koffiemachines leasen is een uitstekende manier om tijd, moeite en geld te besparen op je koffievoorzieningen. Offerte.nl is dé manier om snel interessante aanbiedingen te vinden voor het leasen van een koffiemachine. Koffieleveranciers in jouw regio reageren op je aanvraag met offertes die je een handig totaalpakket bieden. Deze zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Kosten voor het leasen van de machine
 • Kosten voor het leveren van de koffie (en eventueel melk, suiker, et cetera)
 • Kosten voor service en onderhoud

Koffiecontract

Een koffiecontract ga je aan voor een bepaalde tijd. Meestal zit de installatie van de machine bij de prijs inbegrepen. Veel leveranciers zorgen er ook voor dat je koffievoorraad op gezette tijden automatisch wordt aangevuld. Ook onderhoudsbeurten nemen zij voor hun rekening. Door de machine, koffie en service van één leverancier af te nemen, krijg je vaak een aantrekkelijke totaalprijs. Je betaalt in termijnen. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en hebt geen omkijken meer naar je koffiefaciliteiten. Eventueel kun je na enige tijd de machine alsnog kopen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om eventueel over te stappen op een ander model. Wil je ook profiteren van deze voordelen? Een offerte-aanvraag invullen op offerte.nl kost maar enkele minuten. Binnen een mum van tijd ontvang je tot vier aantrekkelijke aanbiedingen van koffieleveranciers uit jouw regio.

Ontvang prijsopgaven van koffieleveranciers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk koffieleveranciers
Rubrieken
Populaire categorieën
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 43 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

Direct 5 offertes van koffieautomaten leveranciers. Top!

Goed

Er werd naar mij snel en prettig gereageerd. Wat ik erg belangrijk vind is wanneer je de vrijblijvendheid en service gerichtheid ervaart. Beide waren ook aanwezig.

Geen toelichting

zeer goed.

Simpel apparaat voor lekkere gewone koffie en het maken van thee

Geen toelichting

Geen toelichting

Voor ons personeel 90+ zocht ik een goede koffie leverancier. Direct goed geholpen. Klasse!

Geen toelichting

Gewoon prima, niks op aan te merken. Wel vraag ik jullie mijn persoonlijke gegevens niet met naam etc te delen met derden en te behandelen adhv de nieuwe wettelijke privacy regels medio 2018

Handig

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reacties

We hebben een koffieautomaat laten plaatsen. We kregen binnen 24uur meerdere offertes voor koffieautomaten.

Geen toelichting

goed

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Goeie site en snel. Hadden vrij snel telefoon van verschillende aanbieders