error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van callcenters Vergelijk callcenters →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Begin jouw aanvraag

Vergelijk callcenters →
Wat onze klanten zeggen

Ik heb via jullie 3 offertes ontvangen!

Voor ons bedrijf (bedrijfskleding, met name horeca) zijn wij opzoek naar een callcenter die leads voor ons genereert.

1e lijn klantenservice betreffende een nieuw startende webshop, direct werd ik gebeld door verschillende callcenters

Het is heel erg prettig dat je verschillende callcenters kunt vergelijken via deze site. Wij zochten een professioneel callcenter bedrijf en die hebben we inmiddels gevonden.

Voor het uitbesteden van de helpdesk had ik offertes nodig van call centers

Wij zijn een dierenambulance en wij zoeken een achterwacht die in het weekend telefoontjes kan opvangen

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van callcenters

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk callcenters
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Texel

Callcenter telesales

Wat kan u voor mij betekenen, hoe gaat u mijn speciale producten verkopen zoals: HS-Purifier, KPC en MAC 500. Verder heb ik geen concurrentie vanwege de gepatenteerde UV-C Technology and Ozone in ONE , zie aub mijn website www.multicleanair.nl of www.jimco.dk Mijn doelgroep zijn Hotels, ziekenhuizen, scholen, etc.

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Amsterdam

Callcenter leadgeneratie

Het na bellen van Leads via een website. 5 vragen stellen (gemaakt door ons) en aan de hand daarvan kunnen we ijken hoe we een afspraak kunnen inplannen. kosten per uur willen we graag weten.

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Cranendonck

Callcenter afsprakenplanning

Potentiele klanten bellen met het onderwerp afvalwater in de nederlandse markt, of zij afval water hebben en of zij dat willen zuiveren. Ik loop stage en ben bezig met een onderzoek. Mijn werkgever steunt dit, ook financieel.

Aangevraagd op 08-10-2018 door een klant in Diemen

Callcenter inbound and outbound

We are looking for the Call Center solution for our business, it is a food delivery business and we requirement is to handle inbound consumer calls, and some outbound consumer calls. Please have some one contact us.

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Nijmegen

Afspraak inplannen callcenter

Het telefonisch in één tot twee maanden benaderen van circa 3.400 Nederlandse hotels en B&B's om hen als mediapartner aan te sluiten op de nieuwe rubriek 'Overnachtingen' . Graag bedrijven benaderen en de afspraak voor ons inplannen of wellicht het contract sturen en dat wij alsnog contact opnemen.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Heerhugowaard

Afspraakplanning callcenter

Gekwalificeerde afspraken voor zonnepanelen in het mkb. De data wordt aangeleverd. Er moeten zo een 40 afspraken per dag gemaakt worden. Wellicht goed om te starten met 1 accountmanager.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Halderberge

Callcenter inschakelen

Goedemorgen ik ben kapsalon make up artist en gestart met cosmetics. Ik zou graag een bel ronde willen doen om de klanten te introduceren cosmetics. ik wil graag starten op 01 oktober.

Aangevraagd op 18-09-2018 door een klant in Groningen

Callcenter voor afsprakenplanning

Wij zoeken een partij die ons bij onderbezetting kan helpen klanten te bellen die via onze website contactverzoeken doen. Deze klanten willen wij d.m.v. deze telefoontjes warm maken voor een offerte-aanvraag voor duurzaam wonen. Denk hierbij aan een offerte vloer-, dak-, spouwisolatie, isolerende beglazing, zonnepanelen en/of een warmtepomp. Wij zoeken dus versterking op de momenten dat het nodig is.

Aangevraagd op 08-09-2018 door een klant in Lelystad

Callcenter inbound leads

Callcenter nodig voor inbound leads. Wij krijgen erg veel leads per week. Deze moeten worden omgezet in afspraken. Leads zijn warm dus ruim 80-90% moet worden ingekopt.

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Callcenter afsprakenplanning

Wij hebben een handelsonderneming dat gebruikte glasbewerkingsmachines exporteert. We zijn op zoek naar een callcenter die de lijst met bedrijven die wij zullen aanleveren ( ongeveer 500 stuks ) gaat afbellen met de vraag of ze nog machines beschikbaar hebben voor de verkoop. Per gebeld bedrijf dient er een korte rapportage van het resultaat geschreven worden.

Aangevraagd op 08-08-2018 door een klant in Den Haag

Callcenter outbound, verkoop

Graag wil ik uitzoeken wat de mogelijkheden en prijzen zijn als wij telesales (outbound verkoop), helpdesk, customer care, marktonderzoek en op een later stadium retentie, up- & cross selling en win-back activiteiten gaan opzetten. Ik hoor het graag van jullie.

Aangevraagd op 25-07-2018 door een klant in Amsterdam

Callcenter marktonderzoek

leads die wij zelf aanleveren zouden we willen hebben nagebeld door een call center. Dit zijn bedrijven die gebeld moeten worden voor glasvezel. Er is al iemand die bij ons intern belt. Ik ben opzoek naar een call center die 400 belletjes per dag kan doen (globale schatting) meer is natuurlijk ook goed. Het doel is dus een mail sturen na het gesprek met een bedrijf meer niet. Korte pitch en vragen of ik u een mail sturen.....?

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Smallingerland

Callcenter voor zakelijke markt

Graag zoek ik een of meerdere bellers die afspraken voor mij kunnen maken. In de energie branche. Zoek tussen de 5/8 afspraken per dag. Het gaat om de zakelijke markt. De call agents dienen bedrijven te benaderen en afspraken te maken voor mij.

Aangevraagd op 20-07-2018 door een klant in Amsterdam

Callcenter bestaande klanten

Wij hebben een team nodig van 4 personen. Het team moet bestaande klanten bellen en vragen of zij een mail hebben ontvangen. Het gaat om enkele honderden klanten. Het gaat om Nederland en de Vlaamse sprekende kant van België. We verkopen rookwaar ( sigaretten, etc. ) Ik zit in België en ben op het Belgisch telefoonnummer bereikbaar. Ik ben vandaag minder goed bereikbaar, stel uw vragen via de mail en ik zal ze beantwoorden.

Aangevraagd op 09-07-2018 door een klant in Utrecht

Callcenter inschakelen

Wij zoeken mensen die circa 15.000 mensen per jaar willen bellen. Wij hebben een aanbieding gedaan voor de huur van zonnepanelen en willen weten of ze daar op in willen gaan. Wij moeten wel wat achtergrond informatie verstrekken, waar een klein beetje financiele kennis handig is.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips