error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

De meest bijzondere uitvaartlocaties, laat je inspireren.

Laatste update:

De uitvaart van een dierbare moet speciaal en persoonlijk zijn. Het is het laatste moment met jouw geliefde. Hoe sluit je dit afscheid nou het mooiste af? Op een plek die speciaal was voor de overledene. Dit kan variëren van het bos of strand waar een wandeling wordt gemaakt tot de huiskamer of zelfs op het water. Een goed uitvaartbedrijf helpt jou bij het vinden van een bijzondere uitvaartlocatie. Ter inspiratie noemen we hier een paar bijzondere uitvaartlocaties.

Het strand

Als we het over bijzondere uitvaartlocaties hebben, dan mag het strand zeker niet onbenoemd blijven. Zeker wanneer de overledene een echte strandliefhebber was. Een uitvaart op het strand is dan een prachtige locatie om afscheid te nemen. Naast dat het strand een van de favoriete plekken was van jouw dierbare, is het ook de ideale plek om uit te waaien en je zinnen te verzetten. Na de uitvaart kunnen de gasten een strandwandeling maken om hun verdriet te verwerken. Ook is het mogelijk om een strandtent af te huren waar iedereen na de uitvaart bij elkaar komt voor een hapje en een drankje.

Het bos

Voelde de overledene zich altijd een met de natuur? En trok hij of zij er dagen op uit om vogels of herten te spotten in het bos? Dan is het bos zeker een bijzondere locatie voor de uitvaart. De natuur biedt overal mogelijkheden voor. Uiteraard zijn er in Nederland verschillende uitvaartlocaties in het bos. In Bilthoven bijvoorbeeld. Het bos behoort niet voor niets tot een van de bijzonderste uitvaartlocaties. Het is een mooie en rustige omgeving waar mensen op een prettige manier afscheid kunnen nemen van hun geliefde.

Een boot

Was de overledene gek op water? En was hij of zij altijd op de boot of in de buurt van water te vinden? Dan is het mogelijk om een uitvaart op het water te organiseren. Zo nemen de nabestaanden op de meest geliefde plek van de overledene afscheid. En dat niet alleen, tijdens dit prachtige afscheid kunnen de nabestaanden genieten van het mooie uitzicht over water.

In het buitenland

Ook het buitenland behoort tot de bijzondere uitvaartlocaties. Was jouw geliefde een echte wereldreiziger? Of vertoefde hij of zij hele zomers in over de grens? Dan is het prachtig om de uitvaart in het buitenland te organiseren. Zo neem jij afscheid van jouw dierbare op de meest bijzonder plek voor hem of voor haar. Dit kan bijvoorbeeld ook de kerk zijn.

Offerte.nl helpt jou graag bij het regelen van bijzondere uitvaartlocaties

Ben jij op zoek naar bijzondere uitvaartlocaties? Dan is het belangrijk dat je een uitvaartbedrijf kiest die meedenkt en jou hierbij helpt. Offerte.nl helpt jou graag bij het regelen van een uitvaart op een bijzondere locatie, ook in het buitenland. Zo brengen we je eenvoudig in contact met maximaal vijf uitvaartverzorgers die we speciaal voor jou selecteren. Dit is gratis en vrijblijvend. Maar zo weet je wel zeker dat je een fijne uitvaartverzorger kiest die jou helpt bij het zoeken van een bijzondere uitvaartlocatie.

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 177 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

prima

snel en overzichtelijk, ik heb 3 offertes ontvangen (geen 4)

Geen toelichting

Geen toelichting

Heel snel aanbiedingen, niet allemaal echt goedkoop voor een hele summiere crematie. Maar keuze mogelijkheden

Geen toelichting

Fijne en snelle offertes. Binnen 5 minuten hadden wij een geschikte ondernemer gevonden.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed dat offerte.nl bestaat, jammer dat sommige bedrijven wel mailen dat ze een offerte zullen toe sturen en dan niks van hun laten horen. Bedrijven waar ik wel offerte van gehad heb, waren vriendelijk en snel.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Prima.

Er wordt snel op de vraag ingegaan

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Goede service

Geen toelichting