Offerte.nl betrouwbaar en snel
Waarom Offerte.nl?
De laatste aanvraag
was 2 minuten geleden
Deze website en uw
gegevens zijn veilig
Bekend van

Administratiekantoor

Benieuwd naar administratiekantoor tarieven? Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvende voorstellen voor administratiekantoren in je regio.

Voor veel bedrijven zijn boekhouders in feite goochelaars. De administratiekantoren zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kennen hierdoor de mazen in de wet. Zo weten zij jouw administratie zonder problemen door een belastingcontrole heen te laten komen. Ook zorgt het administratiekantoor ervoor dat jij zo min mogelijk belasting betaalt. Hier staat natuurlijk een prijskaartje tegenover.

Wat zijn echter de tarieven van een administratiekantoor? In dit artikel bespreken we de kosten van een administratiekantoor, handige tips en hoe je het beste administratiekantoor vindt via Offerte.nl.

De tarieven van een administratiekantoor

De kosten voor een administratiekantoor zijn voor je bedrijf van groot belang. Vaak vormt het administratiekantoor een van de grootste kostenposten binnen het bedrijf. Ondanks dat de deskundigheid van het kantoor de doorslag moet geven, spelen de tarieven toch ook een belangrijke rol. De meeste willen een boekhouder vinden met een vast tarief per maand. Zo weet je als bedrijf meteen waar je aan toe bent en zijn de kosten ook transparant.

Als bedrijf geef je aan hoeveel mutaties of boekingen je verwacht per maand en van welke andere services van het kantoor je graag gebruik wil maken (bijvoorbeeld de aangifte voor de omzetbelasting). Aan de hand hiervan stelt het administratiekantoor een vast bedrag per maand vast. Gemiddeld bedraagt het maandtarief circa € 87,65 euro. Het kan echter variëren van € 59,- tot € 166,- per maand. De kosten zijn echter afhankelijk van de mate van advies en het aantal transacties binnen je bedrijf.

Kosten administratiekantoor afhankelijk van situatie

De gemiddelde tarieven van een administratiekantoor zeggen in zekere zin niet veel. Het hangt namelijk volledig af van de specifieke situatie binnen jouw bedrijf en van hoe hoog de kosten van de boekhouding zijn. Misschien beschik jij over meer verkoopfacturen dan gemiddeld. Wellicht wil je graag een accountantsverklaring toevoegen bij de werkzaamheden van het administratiekantoor.

Misschien heb je de behoefte aan een adviesgesprek ieder kwartaal, of juist totaal niet. Kortom: wat de daadwerkelijke kosten van het administratiekantoor zijn, hangt af van jouw persoonlijke wensen en eisen. Om een goed overzicht te krijgen van de kosten, is het daarom verstandig om diverse offertes van kantoren met elkaar te vergelijken.

Ontvang offertes via Offerte.nl

Ben je benieuwd wat de tarieven van een administratiekantoor voor jouw onderneming zijn? Vul dan nu je postcode en persoonlijke gegevens in via de website van Offerte.nl. Wij gaan vervolgens voor je aan het werk om de vijf meest geschikte administratiekantoren uit de regio te vinden. Zij sturen je daarna een vrijblijvende offerte met hun tarieven toe.

Jij bepaalt dan zelf met welk administratiekantoor je graag rond de tafel wilt zitten. Vul nu je gegevens in en zorg dat je administratie tiptop in orde is.