Ben jij woonachtig in Zuid-Holland of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Zuid-Holland? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Zuid-Holland

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Zuid-Holland is dan een ideale optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Zuid-Holland? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Zuid-Holland?

De prijzen van zonnepanelen in Zuid-Holland nemen snel af. Vergeleken met acht jaren terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Zuid-Holland? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Zuid-Holland zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG