Ben jij woonachtig in Winschoten of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Winschoten? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Winschoten

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Winschoten is dan een perfecte keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Winschoten? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Winschoten?

De prijzen van zonnepanelen in Winschoten nemen sterk af. In vergelijking met 8 jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Winschoten? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Winschoten? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot veertig %! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Winschoten zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een eigen kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt