Woon jij in Swalmen of hier in de buurt en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Swalmen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Swalmen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Swalmen is dan een perfecte keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Swalmen? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Swalmen?

De prijzen van zonnepanelen in Swalmen nemen snel af. Vergeleken met 9 jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Swalmen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Swalmen? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie prijsopgaven van specialisten.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Swalmen zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG