Woon jij in Susteren of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Susteren? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van specialisten.

Zonnepanelen huren in Susteren

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Susteren is dan een ideale optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Susteren? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Susteren zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Susteren?

De kosten van zonnepanelen in Susteren nemen snel af. Vergeleken met negen jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Susteren? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen bedrijven.