Ben jij woonachtig in Steenwijk of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Steenwijk? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Steenwijk

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Steenwijk is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Steenwijk? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Steenwijk?

De kosten van zonnepanelen in Steenwijk nemen snel af. Vergeleken met zeven jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Steenwijk? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Klik op de knop en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van specialisten.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Steenwijk bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen prijs en opbrengst. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG