Woon jij in Sittard of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Sittard? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Sittard

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Sittard is dan een betaalbare keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Sittard? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Sittard?

De prijzen van zonnepanelen in Sittard nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Sittard? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Sittard zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG