Ben jij woonachtig in 's-Gravendeel of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in 's-Gravendeel? Vergelijk nu!

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in 's-Gravendeel

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in 's-Gravendeel is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in 's-Gravendeel? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in 's-Gravendeel zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen 's-Gravendeel?

De prijzen van zonnepanelen in 's-Gravendeel nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in 's-Gravendeel? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in 's-Gravendeel? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Vul het formulier in en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.