Ben jij woonachtig in Roelofsarendsveen of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Roelofsarendsveen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Roelofsarendsveen?

De prijzen van zonnepanelen in Roelofsarendsveen nemen sterk af. Vergeleken met 8 jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Roelofsarendsveen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Roelofsarendsveen? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot dertig %! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Roelofsarendsveen bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Roelofsarendsveen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Roelofsarendsveen is dan een uitstekende optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Roelofsarendsveen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Roelofsarendsveen?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Roelofsarendsveen in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn anders in elke gemeente. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Roelofsarendsveen vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie prijsopgaven van bedrijven.