Ben jij woonachtig in Pijnacker of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Pijnacker? Begin nu met vergelijken!

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie kostenplaatjes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Pijnacker

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Pijnacker is dan een betaalbare optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Pijnacker? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Pijnacker bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Pijnacker?

De kosten van zonnepanelen in Pijnacker nemen sterk af. In vergelijking met 9 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Pijnacker? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Pijnacker? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 36%40%! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen leveranciers.