Woon jij in Overijssel of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Overijssel? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Overijssel?

De prijzen van zonnepanelen in Overijssel nemen snel af. In vergelijking met zeven jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Overijssel? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Klik op de knop en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Overijssel bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Overijssel

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Overijssel is dan een duurzame optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Overijssel? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Overijssel?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Overijssel in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Overijssel vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot 3 prijsopgaven van specialisten.