Ben jij woonachtig in Numansdorp of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Numansdorp? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Numansdorp

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Numansdorp is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Numansdorp? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Numansdorp?

De prijzen van zonnepanelen in Numansdorp nemen snel af. Vergeleken met 10 jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Numansdorp? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van specialisten.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Numansdorp zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een eigen kosten en opbrengst. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt