Ben jij woonachtig in Noord-Holland of hier in de buurt en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Noord-Holland? Vergelijk nu!

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Noord-Holland

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Noord-Holland is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Noord-Holland? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Noord-Holland bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Noord-Holland?

De prijzen van zonnepanelen in Noord-Holland nemen sterk af. Vergeleken met zeven jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Noord-Holland? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Noord-Holland? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 30%! Klik op de knop en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.