Woon jij in Nieuwerkerk aan den IJssel of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Begin nu met vergelijken!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Nieuwerkerk aan den IJssel is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een eigen kosten en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel?

De kosten van zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Nieuwerkerk aan den IJssel? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.