Woon jij in Moordrecht of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Moordrecht? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Moordrecht

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Moordrecht is dan een uitstekende optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Moordrecht? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Moordrecht?

De prijzen van zonnepanelen in Moordrecht nemen snel af. Vergeleken met zeven jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Moordrecht? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Klik op de knop en vergelijk drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Moordrecht zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt