Woon jij in Monster of hier in de buurt en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Monster? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Monster

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Monster is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Monster? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Monster?

De prijzen van zonnepanelen in Monster nemen snel af. Vergeleken met negen jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Monster? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Monster? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Vul het formulier in en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van specialisten.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Monster zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG