Woon jij in Malden of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Malden? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Malden

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Malden is dan een ideale keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Malden? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Malden?

De kosten van zonnepanelen in Malden nemen sterk af. In vergelijking met zeven jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Malden? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot veertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Malden bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG