Ben jij woonachtig in Limmen of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Limmen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Limmen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Limmen is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Limmen? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Limmen?

De prijzen van zonnepanelen in Limmen nemen snel af. Vergeleken met tien jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Limmen? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van installateurs.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Limmen bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG