Woon jij in Limburg of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Limburg? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Limburg

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Limburg is dan een duurzame keuze.

I.t.t. een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Limburg? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Limburg?

De prijzen van zonnepanelen in Limburg nemen sterk af. Vergeleken met acht jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Limburg? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie prijsopgaven van specialisten.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Limburg zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG