Woon jij in Lekkerkerk of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Lekkerkerk? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Lekkerkerk?

De prijzen van zonnepanelen in Lekkerkerk nemen snel af. Vergeleken met negen jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Lekkerkerk? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Lekkerkerk bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en opbrengst. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Lekkerkerk

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Lekkerkerk is dan een ideale keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Lekkerkerk? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Lekkerkerk?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Lekkerkerk in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels verschillen per regio. Onze specialisten kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Lekkerkerk vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie prijsopgaven van specialisten.