Ben jij woonachtig in Kudelstaart of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Kudelstaart? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Kudelstaart

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Kudelstaart is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Kudelstaart? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Kudelstaart?

De kosten van zonnepanelen in Kudelstaart nemen snel af. In vergelijking met acht jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Kudelstaart? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Kudelstaart? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En ben je ook benieuwd wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van bedrijven.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Kudelstaart zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt