Woon jij in Kollum of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Kollum? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Kollum

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Kollum is dan een ideale keuze.

I.t.t. een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Kollum? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Kollum?

De kosten van zonnepanelen in Kollum nemen sterk af. In vergelijking met zeven jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Kollum? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Kollum? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Kollum bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG