Ben jij woonachtig in Julianadorp of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Julianadorp? Begin nu met vergelijken!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Julianadorp

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Julianadorp is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Julianadorp? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Julianadorp bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Julianadorp?

De kosten van zonnepanelen in Julianadorp nemen sterk af. Vergeleken met 8 jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Julianadorp? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Julianadorp? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.