Woon jij in IJmond of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in IJmond? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in IJmond

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in IJmond is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in IJmond? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen IJmond?

De kosten van zonnepanelen in IJmond nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in IJmond? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in IJmond bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG