Woon jij in IJmond of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in IJmond? Begin nu met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in IJmond

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in IJmond is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in IJmond? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in IJmond bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen IJmond?

De prijzen van zonnepanelen in IJmond nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in IJmond? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in IJmond? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot veertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.