Woon jij in Hasselt of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Hasselt? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Hasselt?

De prijzen van zonnepanelen in Hasselt nemen sterk af. In vergelijking met 8 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Hasselt? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Hasselt zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Hasselt

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Hasselt is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Hasselt? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Hasselt?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Hasselt subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels verschillen per regio. Onze partners kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Hasselt vertellen. Vraag nu tarieven op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.