Ben jij woonachtig in Harmelen of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Harmelen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Harmelen

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Harmelen is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Harmelen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Harmelen?

De prijzen van zonnepanelen in Harmelen nemen sterk af. Vergeleken met acht jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Harmelen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van specialisten.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Harmelen zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en opbrengst. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG