Ben jij woonachtig in Gorredijk of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Gorredijk? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Gorredijk

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Gorredijk is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Gorredijk? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Gorredijk?

De prijzen van zonnepanelen in Gorredijk nemen snel af. In vergelijking met negen jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Gorredijk? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 36%40%! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie prijsopgaven van installateurs.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Gorredijk bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt