Ben jij woonachtig in Giessendam of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Giessendam? Begin nu met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Giessendam?

De prijzen van zonnepanelen in Giessendam nemen sterk af. In vergelijking met 9 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Giessendam? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Giessendam? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Begin je vergelijking nu en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Giessendam bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Giessendam

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Giessendam is dan een goede optie.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Giessendam? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Giessendam?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Giessendam in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze specialisten kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Giessendam vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot 3 offertes van specialisten.