Woon jij in Geleen of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Geleen? Begin nu met vergelijken!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Geleen

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Geleen is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Geleen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Geleen bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een eigen kosten en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Geleen?

De kosten van zonnepanelen in Geleen nemen sterk af. Vergeleken met 9 jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Geleen? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en ontvang 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.