Woon jij in Friesland of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Friesland? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Friesland

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Friesland is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Friesland? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Friesland?

De prijzen van zonnepanelen in Friesland nemen snel af. Vergeleken met negen jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Friesland? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Vul het formulier in en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Friesland bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere prijs en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG